.


Do you, hope us in love?

Orkar ingenting längre, försökt att plugga hela dagen.. men bara haft en klump i magen hela tiden. 
Tar åt mig av allt någon säger, känner mig sårad.
Tyckte vi sa att det skulle vara vi föralltid, men att man kan säga så mycket.. men veta om att det aldrig kommer hända. Lita på personen, allt han säger, allt han gör. Men få reda på bara nästa sekund att det var förgäves allting.
Ibland önskar jag att jag aldrig träffat dig, ibland är du det bästa i mitt liv. 
Ibland vill jag bara blunda och dö ett tag, för att slippa allt. Försvinna från världen.
"Du frågade mig vad jag älskade mest, mitt hjärta eller dig. Jag svarade mitt hjärta, du blev ledsen och for iväg och kom aldrig tillbaka. Jag hann inte säga att du är mitt hjärta ♥"



BEFORE I DIE, I WANT TO..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FÖRSÖKA GÅR VÄL ;)
before anyone asks, it was requested this way. with a picture like this.

i FORGOT YOU'RE A BITCH


DON'T BE THAT PERSON

DON'T BE THAT PERSON

DIE YOUNG

SOMETIMES YOU JUST WANT TO CLOSE YOUR EYES AND DIE A LITTLE BIT

we are full of promises

Hej
PLuggat i princip hela tiden sen jag kom hem. Känns som att jag kan liiiiite mer nu, men det var bara spanskan. wiho, so kvar. sen känner jag mig hel nöjd faktiskt! WOHO.
Aja, nu ska jag fortsätta lite med glosorna, hoppas det funkar fint! (y')
HEIDOOOO :)

I'm the worrying kind

Hejhallå.
Texten är heelt fucked'up. När man förhandsvisar är det perfa, men när man skriver in adressen till bloggen så .. näe.
Kul ;) Haha, nu har jag försökt med lite spanska! Gick som det gick. Spelade in mig själv på mobilen, så jag kan lyssna på texten också. Låter hel dumt, men jag lär mig ganska så fort då. Och hoppas verkligen att det funkar nu! Spelat in SO:n också, som jag har för tilllfället, har någon fråga kvar som jag inte riktigt fattar och finns inget på internet ändå, eller så är det jag som inte fattar! xD Haha.
Ingen matte gjord, förstår inte ändå. och det är ju tragiskt. Imorgon kommer jag förhoppningsvist vara med älskling (om han inte är sjuk... hihi) och då får han försöka hjälpa mig igen!
Förlåt älskling om jag inte fattar när du förklarar!
Men nu ska jag sova tror jag, härligthärligt! Trött och ont i huvudet, vill inte vara sjuk faktiskt. Men imorgon måste jag till skolan, verkligen. SOOOOO.
Haha. slänger upp någon bild, igen, wiho. Men får väl passa på nu när jag har mobilen i kopplad i datorn. hallå.
hihi, lilla sötoptimus. Örorna sticker ut när hon ligger och myser där lite grann

Mario!

Hejhallå!
Suttit ett tag nu vid datorn och har fått enormt ont i huvudet! Haha..
Menmen. Gjorde om lite på bloggen ocksåå, orkade inte läsa inläggen för texten var så liiiiten. Så gjorde så texten är lite större nu! =D Woho! WIN! =D
Skrivit färdigt receptet för HK:n och Idrotts grejen. Försökt med so:n men behöver hjälp från skolan. Nu tänkte jag slänga ner datorn ett tag, äta lite och sedan plugga lite spanska. Känns som att det behövs.. men SO behövs också. Så himla svårt att komma ihåg allt och lära sig! No fun. Haha.
Roligt inlägg ;)
Men nu ska jag sluta skriva, hejdå!
OBS! märkte nyss att det med texten inte syntes just nu, men när jag förhandsgranskade så fanns det ju?... haha, dampbloggskit. Jaja. Får väl se vad som händer..

KNÄPPT&FEL

HEJ ALLLIIHOOOPA!
Nu sitter jag hemma vid tv:en! iCarly jö!
Freddy och Sam är tsm.. men gjorde slut precis på programmet :o
Men när ni läser detta så har programmet redan varit och allt är bortflutet. Heido.
I fredags kände jag att jag mådde lite smått illa så jag vilade lite, och sen kom Tobias till mig så jag fick vila lite på han. Inget speciellt hände... Sen på lördag tänkte vi åka till Tobias, men jag kände mig sjuk. Snorig, ont i halsen som tusan och ont i huvudet. Han stannade som tur var kvar oså vilade vi tillsammans, köpte pizza och chips. Lånade Askungen och Herkules av Tina! Har inte riktigt sett Herkules.. kanske lite. Men inte hela. OCH DET VAR JU SÅ BRA :')
Sen blev det melodifestivalen... ingen speciell favorit, tycker det blir sämre och sämre bara xD haha. Men kollar ändå, kanske missar nåt bra annars! :O
Efter melodifestivalen var det Sherlock! ÅÅÅÅHH, SÅ BRA. grinade NÄSTAN* men ändå inte, åååh. Det var sista avsnittet också :/ VILL SE MER, VILL VETA...................
gueeed. hhaha. desperat?
Nänä, men vi tittade på nåt x-games sen och nån konstig talkshow.. jaja. tråkiig. Men tobias ville se, för det var nåt om den nya batman filmen.. kanske?
Vi gick och la oss och gjorde inget på söndagen, igår kanske lättare och rättare sagt. Jag gjorde lite matte, och försökte få hjälp av tobbe.. men förstod inget :/ jaja. Inte så mycket hände. Han åkte hem med bussen och jag gick och la mig.
Idag gick jag i skolan bara xD Jag var inte med och åkte längskidor för jag är förkyld och jobbade med nåt bara. Skidteknik eller något. Inte så mycket hände i skolan, jag och tilda hade provmiddagen. SÅ NU ÄR DET KLART DÅ.
Jag tyckte det var gott =) sen fick ja bråttom t bussen och plocka ihop alla saker, osvosvosvosvosvosv.
Jaja, nu sitter jag hemma och nu är det inte iCarly längre. Utan det är något med.. Jackson xD
Haha. Slänger in några bilder, nu ska jag göra färdigt SO:n och Idrottssaken! Sen plugga lite spanska och so, och försöka göra lite matte. Men jag förstår inte riktigt. Haha, hejdå! :)

LIT

Hejsan, sitter i skolan nu och ska ha laaaabbb!
HEJDÅ

Think outside the box


Heyho

This really happened on TAM airlines.

A 50-something year old white woman arrived at her seat and saw that the passenger next to her was a black man.

Visibly furious, she called the air hostess.

"What's the problem, ma?" the hostess asked her

"Can't you see?" the lady said - "I was given a seat next to a black man. I can't seat here next to him. You have to change my seat"

- "Please, calm down, ma" - said the hostess

"Unfortunately, all the seats are occupied, but I'm still going to check if we have any."

The hostess left and returned some minutes later.

"Madam, as I told you, there isn't any empty seat in this class- economy class.

But I spoke to the captain and he confirmed that there isn't any empty seats in the economy class. We only have seats in the first class."

And before the woman said anything, the hostess continued

"Look, it is unusual for our company to allow a passenger from the economy class change to the first class.

However, given the circumstances, the commandant thinks that it would be a scandal to make a passenger travel sat next to an unpleasant person."

And turning to the black man, the hostess said:

"Which means, Sir, if you would be so nice to pack your handbag, we have reserved you a seat in the first class..."

And all the passengers nearby, who were shocked to see the scene started applauding, some standing on their feet."


Baby goodbye

När jag vaknade i morse kände jag mig på dåligt humör. Men det var jag bara glad för, det visade ju att jag hade känslor.

Sedan tog jag barnsalva istället för tandkräm på tandborsten. Då förstod jag att även den bäste kan göra fel. Jag kände mig djupt tacksam för den insikten.

När jag öppnade kylskåpet föll mjölkpaketet ut, gick sönder, samt stänkte ned mina byxor och skor. Jag intalade mig själv att det var bra för ovanlädret. Byxorna hade jag ändå tänkt byta

Under tiden kokade frukostkaffet över. Det fick mig att komma ihåg att kaffe på tom mage är hälsovådligt.

Just som jag slagit igen ytterdörren märkte jag att jag hade glömt nycklarna. Den stunden, den sorgen, nynnade jag, och tänkte på att jag inte behövde bryta mig in förrän efter arbetet.

Att de nya byxorna fastnade i cykelkedjan och att jag körde rakt in i grannens häck spelade egentligen ingen roll. Tur att det inte var ännu dyrare byxor, mumlade jag glatt, och att det inte var grannens egen Häck, tillade jag positivt och vitsigt.

På jobbet tog jag in kaffekoppen till skrivbordet och råkade spilla det mesta på manuset till kvartalsrapporten. Det kunde ha varit tre veckors arbete, ropade jag ut i korridoren. Tur att det bara var ett fjortondagarsjobb som blev förstört! Och förresten, jag hade ändå tänkt arbeta om det.

Till lunch tog jag en råkosttallrik och bet av en tand på en liten sten. Just den tanden hade alltid varit lite sned, så nu kunde jag ju be tandläkaren dra ut den, för sådana sneda tänder kan man ju inte ha, tänkte jag och kände mig uppåt.

På hemvägen skulle jag ta ut pengar, men mitt kort försvann in i bankomaten. Nåja, dom pengarna hade jag ändå bara gjort av med, filosoferade jag lugnt och tillämpade lite avslappningsteknik.

Låssmeden kostade bara 500:- och explosionen när jag knäppte på TV-n blev inte särskilt kraftig. Nu kan jag skaffa Text-TV. Och så blir omtapetseringen äntligen av. Så Bra!!

Det är fint att Tänka Positivt, tänkte jag och kastade mig i sängen så att benen på sängen vek sig.

Annars Vet Man Ju Inte Vad Som Kunde Ha Gått Snett Idag!


Kickin' on sunshine

Hello!
Sitter hemma i soffan och väntar på att ungen ska bli varm, ska göra pomfritt och korv! Vill inte ha makaroner så jag lägger ner aslång tid på pomfritt ;);) HIhi, ska ha beasås till det också, omnomnom!
Varit i skolan idag, och det har inte varit så dåligt. Bara att jag känt mig illamående, menmen o.o
Haha! 
Just nu sitter och på finest.se och kollar på "funnypages" haha, det är kul!
Slänger in någon bild, och får se vad jag hittar på idag! :*
PUSS!
HEHEHE

"Nunnan hade fått en fruktansvärd klåda mellan benen och gick till gynekologen. Gynekologen tittade och utbrast:

- Herre gud! Det måste vara flatlöss.

- Flatlöss? Du måste vara galen, jag har aldrig varit med en man! utbrister Nunnan.

- Nä, nu ser jag, säger gynekologen, det är inte flatlöss, det är bananflugor."

HAHA

HalliHallå!

HalliHallå everybodyy!
Sitter just nu vid datorn! skulle egentligen göra lite matte men det går ju som det går! ;)
Hehe! Älskling kommer hit snart, typ nu faktiskt. Hehe!
Antar att jag får laga mat åt honom, men nudlar kan han väl göra själv iallafall! :o
Jag lagade nudlar med bacon och wok! + ärtor och majs. Det var gott, förutom woken.. xD Vågade inte smaka för det såg inte gott ut måste jag säga! Smakade en liten bit, men det var ju äcklig! Haha, hoppas att hemkunskapsläraren tycker om wok iallafall, annars ligger vi illa till! Haha! :D
Idag i skolan var det tråååkigt! Började med matte (trök), sen engelska (trök) sen kommer jag inte ihåg mer xD
Vi hade iallafall bild och dubbelSO idag! Hehe.
På lunchen gick jag och tittade efter vad allt skulle kosta till provmiddagen och gick tillbaka sen. Kom sent till SO:n men det gick ändå. Gjorde lite SO och slutade tidigt.
Tilda och jag skrev receptet till våran maträtt & efterrätt som vi ska laga på måndag och skrev inköpslistan till Lisa!
Känns bra att det är gjort! Synd att man inte kan vara "sjuk" på måndag bara för att provmiddagen är då. Vill inte åka skidor aslänge, vill inteeeee xD usch. Haha, men jaja, får väl stå ut ;)
Nu snart kommer min älskling och vi ska fixa lite saker, sen tar vi bussen till min fina lilla Agnes som fyller år idag! Hhihi!

GRATTTTIS MIN FINA, I LOVE YOU!
Heido! :)

GOMORRON UPPLANDSVÄSBY!

Tjena!
Utvecklingssamtalet gick bra och jag fick fram det jag ville ;) hehe.
På vägen hem handlade vi wok, bacon och nudlar. Gött, gjorde nyss lite och prövade. För Tilda och jag ska ha provmiddag i skolan på måndag ;pppPP haha.
Jag har inte smakat än, vågar inte! :$
Justee, mamsen köpte LASSEMAT till mig också, omnomnom. YAMMi!
Hehe, men nu dör datorn.
Trökigt inlägg, men datorn dör ju?!...
Hejdå ;)

I feeeeeeeeeeeeeeeeel good!

Tjena läget!
Sitter i skolan just nu och ska inte åka hem än! Jag stannar kvar på läxhjälpen och sen vid 4 kommer mamma hit och vi ska ha utvecklingssamtal!
Undrar hur det kommer gå! ;)
IDAG: Började dagen med att bara vara i skolan helt enkelt. Hade språkval och efter det så vet jag inte riktigt vad vi hade.. Engelska kanske, och sen svenska. 
Vi hade engelska med 8ans lärare Karin för att Annakarin hade nationella med några från vår klass då.
På svenskan var jag inte närvarande för att Jag, Mandi och Jennifer hade engelska nationella, muntligt!
Vi satt i 50 minuter och pratade, det handlade om "Quality of life" blablabla. Det var skittråkigt och det var inte så "samtaligt" mellan oss precis. Var mest "öhhhhhhhhhhhhhhhh" typ och visste inte vad vi skulle säga =D!
Hehe, det gick som det gick helt enkelt!
Kom tillbaka mitt i mattelektionen (som vi skulle ha efter svenskan) och alla viftade runt med sina gymnasievalpapper.. för typ ingen hade skrivit under sitt namn! Hehe, men det har jag gjort ;)
Jag räknade lite matte och sen gick vi på lunch.. fisk som vanligt på en onsdag ;) men det var potatisplättar också!!!
mhmhmhhhmm

Musik efter lunchen + rasten också, det gick bra! Lärde mig nästan A drop in the ocean - Ron Pope på piano också! Men lektionen tog slut innan jag hann prova några fler gången innan det funka!
SO hade vi också, och pratade om någon sekt som trodde/tror på UFON.. och jag tycker att det räknas att man är religös om man tror på det, för det är ju deras sekt och dom tror ju på sitt.. samma sak som att vi tror på en jävla gud som påstås ha skapat jorden! TJENA!
Haha, men man får tro vad man vill och jag tycker så. Men det är fel att inte låta mig tycka vad jag vill utan att folk tror dom kan bestämma att jag ska tro exakt som dom tycker osvosv. Håll käften ni som ska bestämma över vad jag ska tycka och tro. HEJDÅ.
Nu börjar läxhjälpen iallafall och jag måste sluta skriva!
Jag ska fixa lite med engelskan och kanske plugga spanska, kan ju inget! xDD
Hejdå! :)
Slänger upp en bild också!!
Hehhe, kanske inte nåt man ska skämta om! Men ändå, ni "tjocka" personer kan ju åka till Auschwitz på koncentrationsläger. Basterds

ja


Bebisen kommer att rädda sig själv!

Tjena!
Kom i princip precis hem nyss! Åt pannkaka med sockerdricka och det var nomnom. Hehe, annars gillar jag inte pannkaka. Får så ont i magen av det :(
Skolan idag: Har haft språkval på morgonen, idrott, matte, lunch och no.
Språkvalen var tråkig, vi gick igenom gamla nationella prov och testade. Det som jag gjorde kändes ganska bra och lätt, men vi får väl svårare ändå när vi får nationella!
Idrotten hade vi boxersize, det var jobbigt och tråkigt.. hehe. Dålig kondition kanske? ;) Neerå.
Men på matten räknade vi inte matte iallafall.. utan vi fixade för morgon dagen. Vi ska ju ha Öppet Hus imorgon i skolan och vara kvar här till klockan 7!!! TRÖK! som om någon vill komma till Färnebo och kolla på våran skola ;)
Har märkt att vi har satt upp grejer i klassrummet, sol och saker. HIHI, vackert med färg i klassrummet ;)
Men imorgon är det öppet hus, HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ALLIHOPA!
Jag har gjort färdigt Ida's och mitt spanska spel från Halloween.. och det ska spelas imorgon vid halv 7!
Alla får spela det, men kul för er som inte kan spanska och fel på frågorna =D WIHO, då får ni stå över kast, gå bak. hihihihihihi.
Men imorgon får min älskling sova hos mig, för jag måste vara i skolan på öppethus dagen. Men mysigt ändå? Får jag ha honom vid min sida! Hhihi. Saknar min fina (L)
Ska skriva min helg nu när jag ändå är i 'farten'!

Efter skolan åkte jag in till Sandviken, tog ut pengar och gick till ICA Maxi, mötte Agnes där men hon praoade just då och jag gick och köpte en hemlis :D ingen vet! Hehe!
Köpte bilar också och satte mig och vänta på Agnes och Hanna på att dom skulle sluta. Gustaf kom dit också, vi gick till bussen och åkte hem.. inget mer med den saken!

FREDAG: Tobias kom hem till mig. Agnes mamma hämtade upp oss hemma hos oss (OCH JAG HALKADE UTE, DE GJORDE ONT) och vi åkte till Agnes =) Hos agnes satt vi bara i bilen och väntade på Agnes pappa. (Agnes och Gustaf var i bilen också, hihi) Vi åkte fram till pizzerian och åt lite. Gick till lasse, sen till Gustaf och åkte hem med bussen sen. Vi gick till Tina och såg på Shutter Island, den var konstig faktiskt... väldigt konstig! Måste verkligen hänga med från början och tänka på ett rejält konstigt sätt! Aja, sen gick Tobias och jag hem och sov. Gött.
LÖRDAG: Vi vaknade ganska så sent... duschade, åt frukost och la oss i soffan och slappade. Calle och Johannes spelade wii och det var jobbigt, för Johannes skulle bestämma allt ;) Jag ville dansa.. men fick inte!!
Tobbe hämtade cola och STJÄRNCHIPS (nomnomnom) och vi satt oss och kollade på Aristocats ;) Vet att min älskling gillar den Disneyfilmen för att det är katter och Gäss! haha. Men min favorit Disney film är Lejonkungen och Mulan! Optimus är ingen katt, hon är ett lejon ;)
Agnes och Gustaf kom till oss vid 7 och agnes hoppade såpass mycket i soffan så benen gick av, så nu är soffan låååååg. joobbigt att ställa sig upp! Haha, men ändå, det gör inget och benen har alltid varit snea på den soffan ;) hihi. Enis kom till oss också. Vi tittade på Melodifestivalen och den söööööög, uuh. Ulrik Munther och Thomas Di Leva? Kom igen. Haha, vi kollade på mammas favoritserie Sherlock Holmes också, det är inte det som jag är van med, men det duger väl. Han är jobbig och skådespelaren är.. inte min typ? ;) hehe. Men dom pratar brittiska och det är så FUUUUUUULT.. annars är det spännande och allting blir förklarat. Agnes och Gustaf åkte hem senare, i mitten av Sherlock typ. Tina, Johannes och Enis också.. Tobbe och jag kollade färdigt på det, borstade tänderna och slog på ICE AGE och skulle inte somna.. men vi somnade!
SÖNDAG: Vi vaknade av att calle och clara lekte nå förjävligt, dom lät som om jorden skulle försvinna eller något. ÅÅÅÅ, kunde inte somna om heller. Men mamma kom upp och sa att vi skulle på bio. Vi gjorde oss i ordning och åkte till Gävleee. Vi såg på Mästerkatten! :D
Den var jätte braa och det var massa katter med.. men störde mig nå enormt på en grej, en röst i filmen. Ett ägg hade rösten, sen säger jag inget mer. tråkigt.
Sen gick vi i nian ett tag, åkte till valbo - IKEA och åt mat. Åkte hem sen och vi bara slappade hemma, tobias och jag låt och pratade jätte länge, sen åkte han hem på bussen :( Jag satt och tittade på Äkta människor, sen gick jag och la mig bara.
Det här var allt för mig!
Pusshej!

My life would suck without you

Tjalol!
Sitter i soffan just nu atm och kollar när drygjohannes och Tobias spelar Wii :p verkligen DRYG unge........ why.
Idag har vi inte gjort ett ski typ.. duschat, ätit och kollat på Aristocats. Vilken känsla! Hihi.
Aristocats (L)

Agnes kommer ikväll och vi ska kolla på melodifestivalen! =D
Hon tar väl med sig Gustaf.. tror jag???? Hehe, vetej.
Annars har vi inte ett skit att göra. Om Johannes ger upp någon gång kanske vi får köra dans-spelet, men knappast? Haha.. Johannes skröt om att han fick ner 15 boxningspåsar på spelet, och när Calle fick ner 16 sa han "Men Calle, jag fick också 16 ju" Hahah, och när Calle inte fick exakt 20 sa johannes "Hahaha Calle, du vann inte" och sen när Johannes försökte själv fick han samma som Calle.... Hahahhaha.
Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer!
Heido.
'cuz we belong together

Go get it, girl

Tjena!
Nyss hemkommen till min moster Tina!
Vi väntar på Enis för vi ska se på film med han! Han sitter nere och pratar i telefon.. Tror jag. Tobias och jag har redan bestämt vilken film nu ändå, shutter Island.. Den verkar läskig, för nån kriminalkommissarie åker till ett mentalsjukhus osv. + att det är en läskig bild på en tant på baksidan av film fodralet!!

Idag kom min älskling till mig vid 5, jag sprang ut i strumpor.. Donno why, och deeeeet var jävligt kallt! :o
Sen hämtade Agnes mamma upp oss hos mig och vi åkte till Agnes! Där fick vi skjuts fram till pizzerian av hennes pappa. Vi gick på Ica ett tag, för Tina kanske skulle skjutsa fram Enis så han kunde vara med oss. Men hon kunde inte! Så vi gick och åt bara. Efter det gick vi och tog ut pengar till buss och när vi gick förbi pizzerian var en äcklig person där så jag blev jävligt sur. Varför fjanta sig och skrika för? Haha, usch!
Vi gick hem till Gustaf och väntade på bussen och nu sitter vi här.

Tobias spelar Wii Resort och jag sitter och skriver. Kommer inte Enis snart har vi på filmen ändå, utan han ;) hihi.
Men nu ska jag sluta skriva, heido!


Howrse!

Tjena!
Stannade hemma från skolan idag, vaknade och hade konstigt ont i huvudet, värre än vad jag brukar ha. Konstigt - ja.
Men ändå, vi skulle ut och gå eller åka skidor i skolan idag, inga lektioner! Orkar ändå inte gå ut och gå i timmar i den här kylan, fryser som attans!
Sotarn har varit här eller, jag vet inte. Och vi får inte elda hemma så det är vinter inomhus! (y'
Härligt säger jag!
Idag tänkte jag skriva färdigt svenskasaken om boken, läsa lite i min bok men innan klockan blir 2 ska jag nog försöka gå ut på en kort promenad, det är ändå kallt inomhus och behöver nog lite frisk luft!
Idag, senare idag, kommer min älskling hit och vi ska hitta på något med min andra älskling Agnes och Gustaf!
Världensbästa (L) Längtar efter allihopa gör jag.
HEhe, gick nyss in på HOWRSE som jag inte varit inne på över 1 månad iallafall x) Det är en hästsida, skittråkigt egentligen. Slänger upp en bild på hur det ser ut, haha! Man kan inte göra ett enda skit på det! Men jag har över 50 hästar och har tjänat ihop jättemycket pengar, har pegasusar och enhörningar på spelet! Då vill jag inte bara "Heido", utan.. jag får stå ut ett tag till, första spelet det gått bra för mig utan att jag fuskat!! WIHO!
Slänger upp bild på min första enhörning ;) min bästa häst och favoritras annars då i verkligheten! :'D
Såja, så där ser det ut på alla hästar! Bild på hästen. Och man kan köpa något som kallas "Guldäpple" så kan man ändra hur hästen ser ut till såhär t.ex: 
Man sätter in dom i ett stall, matar dom, ger dom vatten, ridlektion, klappa, ryktar och kanske kan ge morot (beroende på om stallet har morötter) Man kan trycka på en knapp så är man med i en tävling. sen kollar man på sidan om man vann eller inte. Man kan avla fram nya hästar och det är en grymt liten chans att man kan få ett enhörningsföl 1 av 5. Skitdrygt spel! Men jag har lyckats ju ;) Ganska bra rank om man tänkte på hur det såg ut i början i spelet ;)
Hoho! Men nu ska jag mata färdigt alla och köpa in nya hästar osvosv ;) Hehe!
Hoppas detta inlägg var kul att läsa, heido!

Haters makes me famous

Tjaa!
Sitter hemma just nu i soffan och ska skriva färdigt svenska skiten! Ska skriva ett citat från varje kapitel och förklara varför jag tyckte/inte tyckte om det hehe.
Jobbigt jag vet, och boken var tråkig också! :(
Idag hade vi nationella i Svenska, och i förrgår hade vi det också.
I förrgår var det läsförstelse grej och idag var det uppsats. Blev ganska missnöjd över min, men jag hade ont i huvve och var trött och är ganska dåligt på att skriva sådär! Men hoppas det gick bra ändå. Läste ganska mycket i min pojken i randig pyjamas, har ju läst dåligt tidigare för har aldrig haft någon bra tid för det!
Men än så länge har typ ingenting hänt i boken :/
Jaja, snart så kommer väl allt på samma gång.
Nu ska jag gå och ta emot Tobias som kommer hit nu, ungefär =D
Jag har även bytt bur till marsvinen idag! Den innan var sönder och hade inget lock .. så Optimus gick in och lekte med dom =(
Trampade på en glasbit som jag inte förstår hur det kom dit (?!) och gud vad jag blödde ur foten, hela golvet är rödprickigt ;) Nejdå, men ganska mycket kom på golvet utan att jag märkte det. Nu har jag plåster på och det blöder fortfarande. Trök =(
Hehe, men imorgon är det fredag alltså!!!1 helg, ska vara med min älskling och agnes och gustaf formodligen ;)
nu ska jag sluta skriva, posshej ;)

Sälja korv

Jag lever.
Nu vet ni!!!!!!!!!!!!
Alice borde va stolt nu. Får göra ett längre sen
nu ska alice sälja körv på datan min
HEJDÅ

My heart is refusing meeeeeee

Smeknamn: - har inget :( tur kanske. men annars brukar agnes kalla mig ali :(
Födelsedag: 9 november
Bor: at my home, plz
Arbete: i go to school

 

 

FAVORIT…

 

Färg: Lila och grön.
Plats: i sängen, eller med agnes eller tobe
Drog: COLA.
Fordon: Lastbil :')
Film: Lejonkungen och i princip alla disneyKLASSIKER. inte dom andra skitfilmerna.
Djur: Meerchweinen, eller.. marsvin och kissekatt.
Affär: Kronans Droghandel ;)
Serie: vet inte om gladiatiorerna räknas? annars typ äkta människor och house! :D
Café: - Waynes (L)
Skor: Mina (L)

 

 

BRUKAR DU…

 

Titta på dig själv i spegeln: Jaa ;)
Gnälla: hehehehe
Skrika: kanske det
Sova: ja
Drömma mardrömmar: hehehe, mina mardrömmar är oftast helt... omardrömmar ):
Drömma sexdrömmar: Faktiskt inte!!
Försöka vara annorlunda: Kanske är mig själv, lol
Klä dig i svart: ja
Ha sex: haha, vilken fråga ;)
Hata folk: Inte folk, men en speciell jävla äckel tjej. Dom som känner henne och tycker om henne vill jag helst inte vara vän med, så tjahejdå ;)
Lita på folk: Nej, det tar en sekund att förstöra förtroendet men långt tid att bygga upp det igen.

 

NÄR…

 

Åt du senast:Vid 5 kanske, i donno
Läste du en bok senast: IDAG
Var du på konsert senast: somras
Köpte du något senast: idaaag
Kysste du någon senast: torsdags typ
Svor du senast: hehehe
Sjöng du senast: hos annaa
Klagade du senast: I bilen, klagar på det som ska klagas på!!!!!!!
Är det sommar: ja, när det är sommar förmodligen

 

VEM…

 

Saknar du: Tobbe
Rörde dig sist: therese
Kysste dig sist: tobbe
Gjorde dig riktigt glad senast: mina vänner
Fick du sms från senast: tobe

 

HAR DU…

 

För många vänner: Kan inte ha för många?
Tvångstankar: haha, vetetusingen
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Färgat håret: ja, ett antal ;ppPPpP
Brutit några ben: hihi, neej
Några piercings: MEDUSA! näsan och öronen lite här o där :)
Egen dator: Ja.
Gjort bort dig rejält: kanske, kanske inte
Bra självförtroende: nja
Kysst någon: Ja.
Haft sex: Ja.
Köpt kondomer: inte köpt, jag fick välja dom gratis när vi hjälpte till på apoteket ;pPpppP
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja. 
Varit kär: Ja.
Blivit kär i någon på nätet: nope
Dumpat någon: yes
Blivit dumpad: ja
Velat vara otrogen: nej? xd

 

 

HUR….

 

Går du: som jag går
Fördriver du tiden: sover
Mycket pengar har du: typ inget
Tjänar du pengar: hahahah, neeeee
Ofta diskar du: kan hända någon gång, kanske 1 gång per år
Ofta städar du: när det blir stökigt
Ofta träffar du din familj: everydaay
Mycket äter du: mycket ;)

 

Haha, har grymt tråkigt så jag gjorde denna. GIllar inte såna frågor så speciellt mycket, men det får duga heelt enkelt ;) hih, men nu ska jag gå och sova, hejdå!

 


YOU MAKE ME FEEL GOOD

Tjena!
Sitter hos Tessan nu och och ska väl sova snart!
Har varit med Therese hela dagen idag, vaknade väl och åt frukost'
Hatar när man köpt yoghurt till mig som ingen någonsin ätit/druckit förut, men precis när jag ska äta frukost så ska nån jävel äta upp de. Finns fan inge värre. Usch, vet vem det är också.
Menmen, tog en snabbdusch och åkte till Therese. Vi åkte och handlade och såg sedan på Hannah Montana the movie, den är bäst!
Mamsen och resten kom till anna oså såg vi på Melodifestivalen! WIHO, Sean Banan var ju bäst, Dead by April och Loreen var också bra. Glad chey jaaa ;)
Menmen, ska sova hos therese ikväll. Eftersom Tobias inte svarar mig???? HEEHEHEHE. Imorgon ska vi se på gladiatorerna! Grymt jö, fast det är repris, för såklart skulle melodifestivalen och gladiatorerna gå samtidigt... :/
Pussheyyy

Dag 04 - 4 bilder som gör mig glad

Tjaaaaaaaaaa!
Hoppar över "dag 3" tills imorgon xD
så busigt.
Kanske har något planerat för det? Hehe, kaan hända! hihi.
Men nu har jag tagit upp datorn och insett en till anledning att inte gilla facebook är att.. SÅ FORT JAG GILLAR MINSTA LILLA GREJ, SÅ KOMMER DET UPP PÅ WALLEN SÅ ALLA JÄKLAR SER. Kan inte göra nåågot privat längre, allt slängs upp :) Hatar fan facebook på det sättet, låt mig få göra saker ifred någongång era dummisar....
Meen bilder som gör mig glad;
Alla bilder på Agnes gör mig glad, världens bästa <3
Är så glad som har dig som vän, inget får splittra oss!
Du är best. Jag älskar dig mest, bästa vän
Heheheheheheh, den här bilden är väl härlig? ;) Man blir glad av den!!!!! Jag iallafall ;)
Åh, min fina lilla älskling! Kan inte annat än bli glad av att se han le på bilder. Min lilla prins.
Lycklig som har dig min ängel, älskar dig mer än annat! <3
hihihihihihihihi, titta Optimus!! LIllalilla gosebollen, ser helt knasig ut! :'D
Nissepissekissen, Så stor, tung och söt! Är verkligen kamerakär och är goooseeee, man blir så glad av hans "purrande". Hhihi.
EHEHEHEHEEH, CLARA!!!
Bästa! <3
Bara en härlig bild!
Men nu ska jag avrunda detta, så himla segt att ladda upp bilder! Hehe, men några bilder blev det. Och det lär väl duga ;)
Kände nyss på min läpp, och märker att... den är jätte svälld! Hhoho, visste inte att de var så mycket..
Wiho, men nu så ska jag kolla på På Spåret med Örji, Calle och Optimus! Väntar på mamma som ska komma hem med chips och dip, fytusan vad gott!! :D
iMorgon ska jag titta på melodifestivalen och gladiatorerna, OM DET ÄR IMORGON? vetinte... Men hoppas ju ;)
Hehe, hoppas att min lilla älskling kan se på det med mig <3 Saknar han faktiskt, vill kramas med han ju :(
LarZZONN skickade en länk till mig som visade hur man ska bli en ninja, så dom på facebook slipper se allt jag gillar och kommenterar ;) Länkar den!

Får väl titta lite extra noga på den och lära mig! Såkanske dom slipper se allt på facebook då ;) Hehe, men nu ska jag draa, hejohå!

HELT GRYMT JÄKLA NÖJD MED MEDUSA'N, KANSKE HÖJDE SJÄLVFÖRTROENDE? NOBODYKNOWSIT!

"Don't try to be somebody else, alla andra finns redan"

Insektsätare

Tjenaaaaa. Kollar på tv, massa skitbarnprogram.... Varför står dom kvar i duschen och skriker när det blir kallvatten, istället för att gå ur duschen? Dom är så dumma i barnprogram...!!
Och när det kommer ett monster eller nåt emot dom, så står dom still, istället för att springa eller något? Dumma är dom xD irriterar mig på barnprogram, förutom big time rush!!!! Det är ju roligt och dom överdriver på ett bra sätt, inte dåligt..

Nu är det helg och jag har inget att göra, är trött och försökte sova nyss, men kunde inte...
Vill sitta vid datorn men Clara har den hela tiden, eller så har Calle den!! Dryga är dom, Calle har blivit värsta bitchen. Haha.

Jaja, ska läsa lite ikväll sen sova tidigt. Men nu ska jag hämta min dator som är i hallen... Orkar inte.... Men vad gör man inte ;)
Hejdå!


If nothing goes right, go left!

Hello!
Sitter i skolan nu, i sjöldsalen ;)
Ska titta färdigt på mulan, seeeen elevensval D: cut. ahahahhaha. Skittråkigt är det, vet inte vad jag ska göra idag. Tobbi ska lana med sin kompis.. eller kompisar :o och jag kanske hittar på något med agnes :D
Hoppas, ellerså sover jag hela tiden ;) Det gör lite småont i min läpp ba, blev samma sak igen när jag åt idag, att den fastna i tändernaa, hurt like hell. Och det kliar på överläppen som bara DEN! ohonoo. Men annars gillar jag piercingen, känner mig stolt att den är GJORD! och jag grinade inte så som ja trodde heller, woopwoop ;)

HIHI!! slänger upp en bild ;) eller två, hejdå.
En låt också, WUNDERBAAR!


Nnypiercad, tja

Nu ska jag sova! Bara skriva ett inlägg först ;) kom hem vid nie (9) och duschade och tvättade min nya piercingg, tjena :D hade bedövning och det kändes exakt som hos tandläkaren när man får bedövningssprutor... Det kändes ganska obekvämt.. Allt gick fort när hon hade igenom nålen, jag kände det och kände att det stack till, men annars kändes det inte så mycket! Bedövning hjälper ;) Hon som piercade va snäll och lugn också! Genssy i Sandviken är alltså att rekommendera, billigt, bra och trevlig personal ;)!
Efter det åkte Mami, jag och älskling till Willys och handlade maat. Köpte persikayoghurt, fy bubblan vad gott!!! :D sen åkte vi till Polhemsskolan och kollade florist linjen. Va grymt mysigt, och lärarna som jag träffade på där var trevligA, verkligen trevliga. Hon som visade mig var skojig och tyckte det var skitbra att jag hade sökt dit ;) men det verkade bra!
Åt på Sibylla sen.. Och piercingen fastnade under framtänderna så den drogs ner.. Ont? Ja. Får komma på ett sätt så det inte händer xD men nu slankas sova, natti!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3265296/images/2012/pic_187510234.jpg" class="image">


Tjenalägetmeddigdå

Hello!
Nu är jag hemma, Optimus är borta :( hon har säkert fastnat i ett träd igen :/ blir ledsen, kanske är i ett träd någon annanstans långt borta? Hoppas inte. Gjort mitt gymnasieval idag!
1:a - hantverksprogrammet, florist
2:a - hotell&turism, turism och resor
3:a - restaurang&livsmedel, bageri och kondutori (vet inte hur det stavas xD)
4:a - el, energi

Hehehehe, hoppas jag kommer in på första! :/ vill nog egentligen inte gå något av de andra xD men lär väl :)

Hehehe, snart ska vi åka till Sandviken och fixa bedövningkrämen och sen ska jag pierca miiiig! Längtar! Fast rädd att det gör ont :o men ändå, får stå ut då helt enkelt ;)
Men nu ska jag gå och äta choklad och ta min cola ;)
Hejdå !


I STAGEDIVE, HEAD FIRST, CUZ' I'M CRAZY

Helloo.
Sitter i skolan nu jaa!
Snart börjar so:n och deeeet ska bli niz' de med prov och allt.
Imorse väknade jag av att Optimus lekte med någonting, tror det var en reflex... trök. Hade ont i huvudet så somnade om i 20 minuter :D
Gick upp, lånade Calles byxor och åkte till skolan. Hade matte och sen engelskaprov, kändes som att det gick bra, hoppas att de gick bra också ;)
Ogillar veerkligen en viss person i min klass :) usch på h*n, helt jävla tard. Lol, tjena hejdå.
Nu ska jag ha prov, bloggar sen.

YOU DON'T KNOW YOU'RE BEAUTIFUL!!

Tjena!
Legat i sängen heeela dagen idag.. och har inte ens pluggat ÄN!
menmen, tog upp ett nytt dokument med bara frågorna om första världskriget, skrev rätt på alla. Bara formulerat mig annorlunda, men det lät rätt och det va typ samma ord.
Hinner läsa lite mer imorgon på morgonen förmodligen så försöker jag med frågorna imorgon igen innan vi har so! Man ska inte läsa på på själva provdagen, sure. Jag tänker nog göra det ändå, men känner mig ganska säker faktiskt! ;)
Läst massa på internet och frågat min syster hur det kändes att göra en medusa. Hon sa att det inte gjorde så värst ont? Haha, visste inte ens att hon har haft en medusa! :O vilken koll jag har... Hon sa.. SKREV att det som kändes var sticket OCH, imorgon ska mamma och jag åka en timme tidigare till sandviken och fixa salva, för hedesunda hade inte :s haha, annars får jag ta emlaplåster ;) (SAME SHIT, fast i ett annatformat, såattsäga;) ) Hehe, känner mig astaggad för proven i skolan och sen åka hem, ätaaaaaa och sen åka till sandviken! Får träffa min älskling, om det blir av med piercingen så ska han vara med mig! Puss på han! :*

Lyssnar på grymt bra musik btw ;) just nu spelas; Bollywood - Katti Kalandal och alldeles nyss var det antagligen; Adolf Hitler - O Tannenbaum.
Tro inte att jag är nåt jävla hitlerfan, men asså låten. Den är grym ju! finns på spotify.
Katti Kalandal är världens bästa och roligaste dansen jag dansat! Har det på Just Dance 2, fyfan va kul det är att dansa den. Svängig musik också, indiska ;) fått 11000 poäng på det, och 10000 är 5 stjärnigt ;) WOHO, jag är bäst!

Men nu ska jag nog slänga på mig mina SOVKLÄDER, tvätta ansiktet och slänga mig till sängs. Fått fett ont i huvudet just nu :o Trött som tusan är jag :)!
men aja, heido!
Hahah

I'm going crazy

Såja! Hejsan!
Nu är jag hemma i min säng! 😱
Har ätit och mAtat marsvinen också. Har tänkt plugga, men fastnar vid Google hela tiden! Sitter och kollar på medusapiercingar, åh det är så snyggt! En liten pärla som blänker eller en svart, gudars va snyggt! Hoppas jag vågar imorgon då, och hoppas bedövningssalvan hjälper iallafall lite ;) annars så är tången lite bedövande också. Men jaja...👾
Imorgon har jag prooov, i första världskriget och verbprov med alla verb vi har den här gången (Y)
Första världskriget provet är imorgon för att axel skulle ha det då, så jag fick ha det samtidigt som honom. Liite jobbigt.. Jag kunde det igår skiitbra, men lär vänta. Så det är bara att plugga plugga plugga!
På alla hjärtans dag så har jag och Lisa i klassen muntligt nationella i Svenska, tror jag... x) menmen, det går ju som det går helt enkelt ;)
Optimus vill bara ligga i marsvinsburen hela tiden hon, ligger där i höet när marsvinen vill äta... Haha. Vilken dummis :(!

Jag försökte göra en fläta nyss med fyra trådar.. Gick asdåligt. Glömde bort hur jag skulle göra och blanda ihop Hårslingorna så det blev skit...

Hehe! Men nu ska jag fortsätta pluggggggggga, sen kanske jag ser på mulan eller aristocats? Hehe! Kanske går och lägger mig extra tidigt idag också, är sjuukt trött! ;)
Heido!


Dag 02 - Min favorit bok/böcker

Hellou!
Dag 02 - Min favorit bok/böcker
Dag 02 - Min favorit bok/böcker
Jag ska fortsätta nu! ;)
Jag har ingen direkt favoritbok!! Men jag läser just nu; Det brinner i mitt huvud och pojken i randig pyjamas. Läser lite i min andravärldskriget bok ;)!
Det brinner i mitt huvud, är ingen favoritbok. Men vi måste läsa den i skolan...... Den är tråkig.
POJKEN I RANDIG PYJAMAS
" Det börjar i Berlin 1942. Den nioårige Bruno kommer hem en dag och upptäcker att alla hans saker håller på att packas i lådor. Hans pappa har blivit befordrad och hela familjen måste flytta till ett annat hus långt, långt, borta där det inte finns någon att leka med och inget att göra. Ett staket sträcker sig så långt ögat kan nå och på långt håll kan han se de märkliga människorna som staketet skiljer honom från. Bruno, som drömmer om att bli upptäckare, bestämmer sig för att ta reda på mer om sin omgivning. På sin vandring träffar han en pojke vars liv och situation är helt olika hans egna och deras växande vänskap får förödande följder. John Boyne föddes på Irland 1971 och studerade vid Trinity College i Dublin och University of East Anglia i Norwich. Pojken i randig pyjamas är hans första bok för unga läsare men han har skrivit fl era böcker för vuxna. De senaste åren har han också skrivit noveller för barn och flera av dem har filmatiserats för TV eller dramatiserats för radio. Pojken i randig pyjamas har publicerats på många språk och i utgåvor både för barn och för vuxna och den nominerades för Ottakars Childrens Book Prize 2006. John Boyne bor i Dublin och skriver nu på sin sjätte roman." Vet inte riktigt hur jag ska förklara den, vill inte avslöja för mycket. Så jag tog från internet... Hihi, busigt.
Jag tycker att boken är bra, inte hunnit så himla långt. Men vet att den är bra! Såg filmen förut med konfirmationsgruppen, åh.. DEN ÄR SÅ BRA!

Min andra bok jag lånat "Andra världskriget dag för dag i alla fronter" handlar om andra världskriget dag för dag i alla fronter, som den heter.... och det är bilder från andra världskriget, fakta och allt. som jag vill veta. inte massa skitromaner om typ.. min kärlek under andra världskriget. Så det inte är någon fakta om kriget i boken, utan bara massa skit om kärleken. Blä.

Hoppas detta duger! ;)
Nu ska jag gå, dessutom skippar jag läxhjälpen idag, åker hem istället och pluggar hemma. Vill inte åka buss själv.. xD HIHI.
Längtar tills imorgon och längtar hem efter min lilla Optimums :D


HEIDO

Tjeeena! Optimus väckte mig imorse <3
Hon somnade i min säng (varmt i mitt rum...som satan) och låg där hela natten. Och imorse när mitt larm gick och jag inte gick upp, så kom Optimus till mig och började slicka mig i ansiktet och var i ansikte på mig hela tiden. När hon insåg att jag inte gick upp då så somnade hon i 10 minuter, tills mitt andra larm gick. Då hoppade hon och gick omkring på min mage och jamade, hehe.
Lilla gosebollen vet hur man kan väcka en utan att irritera en! <3
Varit i skolan, och upptäckt att jag stör mig grymt mycket. Har varit så skööönt i skolan utan en viss person, och nu när den personen är här. så vill jag inte sitta kvar på min plats :)
Får fan ingen hjälp, och ingen pratar med mig när den personen är här.
Hatar h*n.
Aja, LIIIISAA ringde genssy och frågade om Medusa piercing! Jag fick tid imorgon! :D Wiho, hoppas mamma fixar bedövningssalvan idag, fyfan vad härligt. Längtar!! :) Aja, nu har vi musik! Hejdå ;)