Godnatti! n.n

Nu är det dags att dra sig till sängs! Brankåren skulle kosta 2000 för att få ner en liten katt, så vi sket i dom och Tobbe fick klättra lite ;) nu är Optimus inomhus iallafall! Hon har ätit jättemycket, druckit mjölk och sovit i marsvinsburen - med marsvinen :D Wiho! Lisen piercade sig idag, tror jag xD och förmodligen ska jag pierca mig också!! :D i got the money! Mamma ska fixa bedövningssalvan imorgon och jag ska ringa salongen imorgon och se om dom har tid förmodligen! Ska kolla om dom har tid på torsdag! Så kan mamsen skjutsa sen kan vi åka och kolla på hantverksprogrammet på Polhem samtidigt, får väl se ;) men nu ska jag och Optimus sova! Hon ligger så sött vid mina fötter! Godnatt!


OPTIMUS!!

Hejhallå, våran kitty sitter fast i ett träd och kommer inte ner... Hon har suttit där sen igår tror jag, för hon kom aldrig hem någonting på dagen, inte ens för att äta... :/ dessutom så vägrar Örjan ringa brandkåren, som kanske kan hjälpa. Plus att han vägrar försöka få ner henne mer för att trädgrenarna är för hala. Ska försöka få Tobbe att ringa, eller mamma... Vill inte ringa själv. Hatar det :/ hoppas bara att min lilla pärla kommer ner! Blir så ledsen att se henne gå uppe i träden och inte kan komma ner.. Men hon vill :/ hon är säkert hungrig och törstig, fryser gör hon förmodligen.. Det är ju bara en kattunge ?? Åh, hoppas att vår brandkår är villiga att ta ner henne, vill ha hon inomhus nu. Saknar hon faktiskt...
Hon som älskar värme, att ligga under filtar eller att sova inne i badrummet när elementet är varmt och golvvärmen.......


Medusa!!

Hejhallå.
Ursäkta för dålig updatering? ;) hihi.
Men har knappt suttit vid datorn över huvudtaget.
... eller så har jag ;)
Hehe, men helgen spenderade jag med min älskling tobias. Spelade nya spelet "Just Dance 2" också, therese var med också råå.
Vill så gärna ha en Medusa piercing, har kontaktat redrum.. och???
FICK SVAR IDAG!!!
Jag får bara jag har intyg från föräldrar, luuuuv. Ska övertala mamma bara, har fått pengar från pappa, han har inga problem med det :3 Tobbi min lilla älskling har sagt att jag får!! :D
Hhihi, han är så snäll min lilla bebi <3
Men nu ska vi ha språkval, spanska alltså. Slänger upp någon bild, HEJDÅ!

Don't wanna be like everybody else

Hej.
Nu ska vi gå och gratta Johannez som fyller ååår ;)


Hej alla barn, nu blir det barnprogram

Hejjjjjjsan.
Hittat bilder, fina bilder. eller??
från turkiet och kreta! :)
åhh, vad jag saknar utlandet, klimatet och värmen! <3
Give me back.
kanske liiiiiiiite suddig, men lev med det
Turkiet 2010, Side :)
Kreta 2009 :) ignorera clara, plz xD
hihi


solbränd tjej, hej

åhhh, men saknaaaaaa
turkiburki 2011, med min fina syster!

dance like a freak, biatch
så jövla underbart, vill genast tillbaka!!!!
de tre vännerna.. och alice
inge brun alls va, nä
underbara backen vi fick gå varje dag <3<3<3
grekland 2009! Helt underbart

calle och clara vid havet! vi fick inte bada för det var rödflagg! alltså undervattensströmmar som kan göra så man dras ut i havet!












Karma is a bitch, baby

Känner mig.. sur? Men känner mig glad.
Vennneeeeeeeee!
Hataaaaaaaaaar när man är så jääävla glad och positiv hela jävla tiden, men liksom svaren blir helt, invert??? asså, om jag skriver smilisar kan det var inte vara så svårt att skriva en iallafall, nänä, men fortsätt vara sådär otrevlig vettja, alla ser ändå hur otrevlig du va på facebook :*******************************************
Facebook dampar btw, hatar facebook. Om dom TVINGAR mig ha den där äckliga timeline skiten tänker jag fan klaga och kanske till och med ta bort facebook. Låt mig ha som jag har nu, och tvinga mig fan inte in i nåt jag absolut inte vill ha, idioter hela jävla bunten säger jag.
Blääää
Men nu tänker jag borsta mitt jäädra hår, tvätta ansiktet, mata marsvinen och vattna dom (??)))), sedan sova!! trött på allt. Usch. ;)

Jag gjorde det jag gjorde men berättar bara det jag borde gjort och gjorde ogjort i min egen värld

Älskar Bilden. Stolt fotograf. Haha.
Påväg hem från Gävle/Valbo. Köpt Just Dance 2 :) undrar om det är lika kul som 3an, låtarna äger iallafall! ;)
Mamsen köpte en fin tröja till mig idag också, jättefin <3 oså köpte vi present till Johannez som fyller år imorgon! + kattmat till lillgrisen, marsvinsmat och nåt underlägg till buren, ska va samma sak som spån, vettefan xD köpte smultronsoda och Loka smultron/citron, så ikväll ska jag myysa framför tven och plugga lite, förmodligen. :) känner mig friskare nu, men ont i huvudet, precis vid tinningen och mår illa lite då och då i omgångar.... Men men, heido!


Pojken i randig pyjamas

Sitter i soffan med favoritmusik, i mammas stora kofta/tröja och läser pojken i randig pyjamas! Mys med andra ord. Snart ska jag börja plugga lite mer, känner mig dum som blir sjuk precis på provdagen. Men ska göra lite idag ändå.
Men nu ska jag fortsätta läsa, heido!


Things about boyfriends..


tog bilderna för dom bara passade in.
Älskar min lilla Tobias, är så glad att just han finns.
Du är mitt allt.

We live for a reason and we die for a reason, but its the value of this reason that makes us who we are


Source; http://towinmyheart.tumblr.com

Don't ever give up. If you have a reason to give up, you already gave up before wasting your time to think of the excuse. If you give up on anything, give up on giving up.

Trött.

image


When i'm sad I sing. Because then I realize that my voice is worse than my problem..

Kan inte sluta lyssna på en speciell låt! Man blir bara glad av att höra den??????
Nu har mamsen kommit hem. Och nu känns det som att jag borde strunta i skolan imorgon :p.. Kanske är sjuk, och smittar dom andra xD kanske inte värt det, lol. Menn stannar hemma tills jag mår bra!! Ska be Agnes ta hem ett pappertill mig (à) om hon förstår vad jag menar med mina ord :O hihi , men förklara kan jag väl iallafall.

Jag är skitttrött och iPhonen "rättar mig" i min stavning , ganska irriterande. Blä! Menmen, whatever! :--)-):-)

Agnes har hittat gasmasken vi lånat av Börje sen Halloween och lovade att lämna tillbaka den direkt. Hehe, snart februari, hehehe...
Busigt

Slänger upp någon biiiild nu, om Det funkar så att säga . Dampar som tusan. Hehe, men godnattttt!

PySs!


Don't look for someone who will solve all your problems - look for someone who will face them with you

Hellou. Legat uppe i sängen nu sen förra inlägget ungefär. Mår fan skit, helt ärligt. Det bara kom, från ingenstans. Mått skitbra idag annars..
Skumt detta.
Väntar på att mammsen ska komma hem just nuuu. Vill inte somna än, känns konstigt då..
Lyssnar på lite musik just nu. Knäppte kort på mitt rum, tänkte visa på bloggen. Glömt bort listan totalt, men en punkt var ju att lägga upp bild på mitt rum, och tänker lägga ut nu när jag ändå tagit bilder idag...
Måste dock varna er för ett och annat; klockan går en timme och 10 minuter fel (skitbra!!! Då går man upp på morgonen för man tror klockan är mycket, och sen när man inser att klockan går fel så är man redan vaken!!), fåtöljen(?) är ostädad, hade marsvinens mat där igår och massa skit på den, tvn har plastenkvar sen vi köpte den (de kanske inte syns här men, för mig ser det helt korkat ut..) , har inte bäddat sängen!!, och mitt rum är ganska stökigt ( skyller lite på mamma, för hon som lagt upp en massa onödigt skit här... Hihi)!
Men annars är jag ganska nöjd med mitt rum.. :) när det är städat och bäddat med ett mysigt ljus och mina mysiga marsvin - då är mitt rum som rena himmelen <3 tacksam för mamma hjälpt mig med orden och bokstäverna på väggen och för hon tillät mig måla det lila! Tacksam för jag fått ljushållargrejer som liknar 'småslarvigt gjorda' blommor! Tycker dom är så snygga, älskar blommor och när det ser slarvigt ut! Ska sätta upp bilder på min älskling som jag har, sen är mitt rum helt peeerfaaa!! Åååh, och min älskade kattkalender som jag fått av älskling är så söööt!!! :'D

Nomnom, nu ska jag ta och lyssna på lite mer musik och invänta mamsen!
Puuuuusssshejjj!


Baby, you light up my world like nobody else

Åååååh, one direction äger jö! :') haft plugg i skolan idag! Och diskuterat Lenin idag med Örjan!

Känns som att provet imorgon kommer gå skit! Läser och läser men ingenting fastnar i huvvet. Börjar få ont i huvudet istället! Seriöst...... Fick ont i huvudet precis nyss :s sjukt. Tänk om Clara smittat mig nu :/ hoppas inte!

Örjan har köpt en cola till mig iallafall! .. Skumt.
2012 har varit skumt, det som varit? Donno why, men det som hänt har ju varit jätte knas! .........

Jag är dessutom ashungrig, men vill inte haaaa pannkakor!! :( tänker gå och kolla om finns schnitzel! Om inte någon ätit upp allt! :(

Sitter och tittar på lite tv just nu! Nå skitprogram på Disney XD, ja det heter XD. Skitprogram säger jag!

Mår asdåligt, seriöst. Mitt immunförsvar har kanske blivit sämre! Men kan inte va sjuk imorgon, då tror folk man skolkar bara för att det är prov då! Suck.

Haters gonna hate!
Hejdå!!!!!


Isn't she lovely?!

Haha, tjena läget.
Har skooooooooola, det är trök! Är hungrig som tusan också..
Idag ska jag sitta kvar i skolan och plugga lite, vettatusan hur det ska gå, menmen :-) Har prov i första världskriget imorgon.. och fattar inte riktigt? Vladimir Lenin, var han elak eller god? Står att han var viktig, han var en socialist, han ville ha kommunism, men ändå var han som hitler, ungefär?... knasig person!
Gick in på kamrat nyss, haha, ett 24 årigt äckel skrev o fråga om msn och allt, sa nej? Och då blev han sååååååååååååååååååååååååååååååååååååå bitchig och verkade som han blev en 10 åring. Gav en dissar som skulle vara "coolt" men det var såna man hört för flera år sedan och som 10 åringar säger.. xD Sen blockade han mig :-) Hihi. Skrev att jag kunde anmäla han för att han är 24 och skriver en massa äckel på sin kamrat och att tjejer ska visa sig i cam, han tog visst illa upp.
Menmen, snart har vi någon lektion. Vet inte vilken, skrev nyss färdigt mitt verbpapper som vi ska öva på och min essä "Some thoughts about future" jajajaja.
Sen idag ska jag hem bara, vila och plugga. Känns inte som att jag kommer klara mig på provet imorgon!!
Clara (min syster) har magsjukan, tänk om hon smittar mig, seriöst?.. Hatar det. Blä.
Heido!
Nu, idag, igen, funkar det att dra bilder från tumblr!! WHAT A HAPPY DAY.

Age of Pisces.... Age of Aquarius??

Läste omkring på blogg.se.. och hittade nåt väldigt creepy. "Vi har nu levt i världstiden "pisces" som varade från år 141 B.C.E till 2012 C.E och nästa världstid som började IDAG 1a Januari 2012 kallas "Age of Aquarius" och kommer vara fram tills år 4156."

Tror inte ett skit på det, men det skrämmer mig xD Vågar inte titta på videon, litar inte på sånt ett skit. Dessutom skrev bloggerskan "Bli inte skrämda för filmen".
Googlade på det, ochh.. det är forskare som skriver om det? Känner mig nojig, tusingen.
Kollade en grej bara, ochhh det låter lite konstigt? Jävla mayaindianer som lurat alla att jorden går under, tror inte ett skit på det. TROLIGT.
The Age of Aquarius 2012 theory states that the new age will start on December 21, 2012, the last day of the Mayan Long Count calendar.

Labb nu, hejdå!

Oh my god, oh my god

Heeeeeeeeeeeeeeeeej alliihooopa! Köpte en ny jacka igår :D och färgade mitt hår! Meeeeen det blev helt fel. Hittat min gamlablogg idag btw, haaahahah, buhu. PINSAMT.

Inspiration

If you get these lines,then you can change a lot in life. Dont get upset with people or situations. Both are powerless without your REACTION

I hakkorsets skugga

Wiho! Haft no nyss, fattar inte varför vissa inte gillar no ;) det är ju skit roligt! Våran hk-lärare var sjuk idag, så vi ska ha extra no!! Men vi ska baka negerbollar iallafall, men sen tänker jag läsa fysik!
Gick nyss till biblioteket och hämtade böckerna jag beställt! Wiho, andra världskriget dag för i alla fronter verkar vara intressant! Men nu ska jag sluta! Har bara 2gb surf på mobilen, använt ganska mycket! Hihii.
Pusshej!


Inlägg från Agnes ;-)

Godmorgon! Jag lovade ju berätta lite om mig själv. Jag heter iallafall Agnes Märta Linnea Pettersson. Jag är född 970216. Alltså snart 15. Jag bor ungefär 3,5 mil ifrån sandviken, i en liten by som heter färnebo. Jag bor i ett rött hus ungefär 3 km från Alice.
Om dagarna är jag hemma och sitter vid datorn, Träningskör bil på åkern, är med Alice eller åker lastbil. Är intresserad av folkrace och har en saab 9000 2.0. Är bara licensen som fattas.
Alice är min bästavän. Är så otroligt glad att vi är vänner igen. Vi har varit vänner till och från men nu har vi hittat tillbaka till varandra. Du och jag har så otroligt fina minnen tillsammans. Jag är så himla rädd om dig. Du är min andra halva. <3

Sen har jag min lite halv dumma pojkvän som också är bäst. Vi har hållt ihop i 15 månader och imorgon blir du 18 år! Älskar dig och kan inte tänka en värld utan dig.
Jag bor hemma med mamma pappa lillebror och Gustaf är jämt vid min sida när jag somnar.

Har en störd kissemiss också. Nisse Pisse. Som jag fick av Alice syster som bor nere i torsby. Min lilla ängel. Finns så mycket att berätta men nu avrundar jag. Puss

If you don't want anyone to know, don't do it.

Tjabba tjena hallå!
Sitter i soffan nu... Helt ensam. Min älskling har åkt hem........ Och det är "Äkta människor" på tvn! Kusligt är det, människorobotar... Hua!
Men intressant ändå, för att vara svenskt så att säga! ;)
Är trött som en get.. Men ska sova snart. Imorgon ska jag inte ha idrott!!!!!!!!!!!!!!!! Wiho, jag ska ha min lektion imorgon för klassen ;) tur att jag är snäll. Fast hade velat att någon annan hade den lektionen för mig, iallafall huvudaktiviteten... :( sadface.
Vill färga mitt hår, lägger upp bild HUR jag vill ha det. Pratat med pappa, han skulle hjälpa mig med pengar. Wiho! Men med min 'tur' så blir det väl inte som förväntat, men man kan ju alltid hoppas, aight?

Jag saknar min älskling ganska rejält! Om du läser det här, måste du veta att jag älskar dig grymt mycket, oavsett vad! Vet att jag kan vara dum någongång och säga fel saker, men det är inte sant, inte något av det. Jag älskar dig! <3 du är det bästa jag någonsin haft.

Nu ska jag gå och ta vatten! Sedan borsta tänderna, tvätta ansiktet osvosv. Ska skriva godnattsms till mitt hjärta också, sen sova för att orka upp till tråkskolan imorgon!
Hihi, puss.


Du är så mycket vackrare när du ler än när du visar upp din kropp

Haha, kommentaren på förra inlägget aso.. Hahahaah. Tjena, gillade inte touch förra sommaren, nä. Aja, skittrött och skithungrig.
Vet inte vad jag ska göra :(
Ska väl gå ner och kolla efter något att äta, sen går jag väl upp och vilar. Funkar inte att dra över bilder fortfarande, idiot saker. FUCKU.
It's like wishin' for rain as I stand in the desert. But I'm holding you closer than most.. cuz' you are my heaven..
Nämen, det funkade!!

Bugwars

Eller? Tobbe och jag vaknade vid 11 idag, wiho! Känns tidigt ;) Vi har tittat på tv och ätit frukost, tagit en massa kort på lillmissen! Vi kollade på "Till Vildingarnas Land", djuren i den är så läskiga.. men den var lite tråkig. Samma som vanliga filmer, nån ljuger, alla är vänner, tillslut blir alla ovänner och i slutet får alla reda på sanningen, blir ännu argare, ungen tänker åka hem och alla blir vänner igen... Trök! Haha, gillat många bilder på facebook iallafall xD Tänkte inte riktigt på det, men det blev en hel del... xDDD Men nu ska jag och tobiii gå och duscha och hitta på något vi ska göra idag! ;) som om nåt kommer hända här ute i skogen... Hhihi, pusshej

♥ Dag 1 - En nytagen bild

Försöker igen, från mobilen!!
Om jag har tur blir det två bilder, men skulle inte tro det. Känns som att världen hatar mig idag.. Askallt när vi skulle åka skidor fast jag läste igår på mobilen att det skulle bli 2 grader!! Fick vänta i en jäkla halvtimme innan min skidor var färdigvallade... Förut har det alltid gått som på smör och tog högst 10 min -.- Och när Agnes och jag hade tagit upp stången på sittliften (som man har vid midjan och som man kan ha skidorna på) så stannade SÅKLART sittliften tvärt och vi var såhär >~~< nära att ramla ner!! När vi kom upp var det bara svart/röd backe öppen.. Vi som skulle åka sen vanliga fikasvängen.. Det var isigt som bara den och dom hade snökanonerna igång - alltså var det dimmigt som tusingen, såg inte ett jota! Jag kunde inte åka där och vägrade helt enkelt i all den där dimman och isen så jag gick/åkte på rumpan ner! Men när jag preciiiis kommit till en bättre backe, mindre isig och brant kommer skotergubben och plockar upp mig, så fick åka skoter.. Wiho! Hade dubbelvantar på mig, men mina fingertoppar frös typ sönder ändå, fattar inte. Jobbig dag! Men roligt! :) haha, men jag borde gjort nåt riktigt dumt eftersom det hände!! :( men nu ska jag och min älskling titta på "day after tomorrow", han tror att den ska va bra.. Får väl tro på det! ;)
Nu ska jag försöka med bilden/bilderna... Glhf to me!


FUCKU

Men dra åt helvete, det funkar inte att dra bilder längre från tumblr, kan jag inte lägga upp nå jädra bilder. Åh, blir så jävla sur Hoppas det är den här datorn det inte funkar på, annars .. vetjaintevad Yallayalla cUTcutcut

♥ Dag 1 - En nytagen bild

Lovat att göra detta med listan! Har knäppt många bilder, på sån kort tid! (Tycker jag!) Så jag lägger upp mer än en bild! Men det dör man väl inte av? Eller...??

Första inlägget!

Hej! Jag borde inte hålla på med sånt här *_* Letat hur länge som helst efter hur man gör inlägg haha. Men iallafall. Idag har jag varit i kungsberget. Med Alice Gustis Tobias och Lasse :D Var jättekul men askallt <.< Tog fel väska, Alice åkte skoter. :D Nu har jag värmt upp mig igen och Gustaf är trött. Ni har ju egentligen ingen aning alls men jag är. Förutom bönderna i färnebo kanske (A). Så gör en liten press om mig i ett inlägg sen ;)

It's My destiny

Hello! Skriver ett inlägg med min fina mobil nu ;) Tobbe och jag har precis vaknat och ska åka snart till kungsberget! Ska göra lite mackor oså att ta med (à) är grymt glad över iPhonen btw!! Sååå nöjd! :') men nu ska jag ringa Agnes och terrorisera! Puss!


Oh, you're my best friend in a world we must defend

BUCKETLIST!

IT'S YOU AND ME, I KNOW IT'S MY DESTINY

Försöker igen med en sån här lista! ;)

Kanske inte blir 40 dagar precis, kanske gör fler per dag!..


Dag 1 - En nytagen bild

Dag 2 - Min favorit bok/böcker!

Dag 3 - Favoritkläder!

♥ Dag 4 - Tobias
♥  Dag 5 - Agnes & Jag
♥ Dag 6 - Låt/låtar som gör dig glad
♥  Dag 7 - Favoritfilm/filmer
♥ 8 - Om mig!
♥  9 - Vad jag stör mig på
♥ 10 - 2011
♥ 11 - 10 saker om mig
♥  12 - Mina smycken
♥ 13 - Något som jag är intresserad av
♥  14 - Vad jag vill bli när jag blir stor
♥  15 - Bild/bilder på mitt rum!
♥  16 - Några saker jag vill göra innan 2012 är slut
♥ - Min bucketlist!


gotta' catch 'em all

Hello!
Sitter utanför slöjden i skolan just nu! Har en bra lång rast och sen BUGG på elevensval. Vet att jag valt fel :) Man får inte ens skämta i skolan längre utan att någon ska komma och ta ansvar för allt och göra allt till en allvarlig situation! Herregud, skrattar åt dig. Så jävla barnsligt att ens lägga sig i och tro man kan bestämma allt. Idiot. Skönt att man snart går ut skolan och slipper allt :)
Tur att alla inte är så iallafall!
Men stör mig nå GRYMT på småjävla ungjävlar som tror dom kan andra språk och tror dom är värsta häftiga på facebok!
SMUK BETYDER VACKER, assholes. Tror ni är bäst på danska, men ni gör ju bort er själva. Ni får gärna tro ni kan, men jag skäms när jag ser sånt.
:D Är grymt nöjd över vår blogg nu, den är så ren och söt. Stolt! :')
Haha, och snart får jag äntligen åka hem! Läängtar efter min iPhone!! bara få röra den! Åh :') kan inte ringa på min längre, står att det är fel abonnemang............................................. Kanske för jag bytt abonnemang, tjing!
Gör en bucketlist snart också!
Känns bra
Pusshejs
Hahahahahah, bilden Clara reblog'ade på tumblr, hahah! Peter <3

Om du bara ville röra mig, ta på mig.. så kanske du kan fånga mig

Äntligen känner jag mig nöjd med designskiten!
Har spanska nu, det är skittråkigt helt ärligt!
Ska väl börja jobba lite, känner mig utpekad, för alla andra jobbar på som tusan!

Lyssnar en massa på Freestyle, så himla underbara låtar! Haha!
Idag ska mami hämta min älskling på ica! Längtar tills jag åker hem!

Idag ska jag även gå på bio med min prins :) Hamilton ska vi se, älska persbrandt! Han är kung, speciellt i BECK filmerna!
image
Sen på lördag, imorgon, ska jag, Agnes, Tobbe och Gustaf till Kungsberget!
Jag ska inviga mina nya pjäxor, yes! Hehe!
Bucketlist:
/ALICE

Eller?

En impotent fikus, kallas han krokus?
Musmatta? Heter det inte trosskydd?
Om man gör illa snoppen på jobbet, får man skade-stånd då?
Ett annat ord för gladporr, blir det ler-gök?
När Nalle Puh är på sjukhuset, letar han då efter bi-trädet?
... ... Motsatsen till stridspitt, är det civilstånd?
Om man frågar efter ett drev till cykeln, är det då en kuggfråga?
Förr i tiden när telefoner byggdes av keramik, ägnade sig då telefonfabrikerna åt luren-drejeri?
Om en bonde kunde så Viagra på åkern, skulle det då växa jordfräsar?
Om man ger Viagra till en krukväxt, blir det en Yucka-palm då? :))

Snodde denna från Börje The Man på facebook. Tyckte den var så rolig!
image

Jordgubb&Vanilj

Heeejhallåååå!
Kom nyss in efter hejdå'at min älskling :(
Menmen! Nu sitterj ag här och dricker vanlij&jordgubbs soppa :D Sån där som blåbärssoppa, fast jordgubb&vanlij! Smakar underbart, thank you Agnes! <3
Idag har jag haft skola precis som vanligt! Sedan har jag åkt till Sandviken och mött min fina, för att sedan dra vidare till Valbo! :)
Kollat efter skal till min mobil som jag snart kommer fåååå, hihi och skärmskydd osv!
Hittat min drömdator som jag bara.. MMHMHMHM, och min drömkamera en

Sony Alpha NEX-5N Systemkamera+18-55mm objektiv

! :D hehe, fyller ju år om 10 månader.... ;)
Nyss lurat in katten så hon sover innne och får sin kvällsmat! Gav henne blötfoder... Hon blir helt galen och springer runt i köket och jamar så fort hon ser kattmatsburken. Just nu springer hon omkring på stolarna och jamar efter en fluga ;) Ramlade ner från en stol nyss tyvärr. Lilla snutteluttan.
Kollade nyss mailen och lite andra länkar därifrån, och det står visst att min älskling har kommit till ICA? men varken mama eller jag har fått nåt avi. What the fudge... so sad :(

Nu blir det läggdags! Precis talat till min agnes att vi ska byta från devote till blogg, för devote är såååå tråkgt D: :(
Hihi, pussssen!

Don't go breaking my heart

Hej!
Nu ska min älskling tyvärrs åka hem! :(

Heyheyheloo

ge

Välkommen till min nya blogg!