eeeeee

Vi har ju varit snygga vi å.  ehe.
Vi har ju varit snygga vi å.
ehe.
Vi har ju varit snygga vi å.
ehe.

rubrik igen.

Glömde att säga att det var jag, Agnes som skrev. Alice borde vara stolt Alice och jag. <3  Loveu. nu!


loveu

rubrikjäkel

Hej på er. Tänkte vara lite generös och skriva ett inlägg här.
Fredag idag, mår inge vidare. Magen tar livet av mig snart, hostar och är så hängig. :(
Var på styrelsemöte igårkväll, var väl helt okej. Är numera sekreterare, så inge mer halvsova på möterna nu.
Idag ska jag på konfimationskit i gävle, orkar inte.
Peter låter illa och skriker. Vill strypa han. Snart är det svenska också, sen elevensval. Skönt att det snöar/regnar? ute. Häromdan var det ju hur varmt som helst. Skitsamma, längtar till nästa månad när jag och alice ska shoppa.
Vill ha pengar, gör nog nästan allt för pengar nu. Vill ha så mycket kläder :(

Sherlock

“Because I owe you a fall, Sherlock. I. O. U.”

Sola och bada i pina colada

Kul att man inte kunde göra n:et med ett cirkonflex över. Vette fan hure stavas, men ändå! ;)
Ligger i sängen nu och tänkte sova.. Hehe.
Idag har jag varit i skolan, som vanligt, sen åkte jag hem, gjorde eld i pannan och sen gick jag ut och sprang/powerwalkade 4 km!! Känner mig stolt, haha... Rör ju aldrig på mig, förutom på gympan i skolan.
Efter det duschade jag och sökte sommarjobb!! Haha, liiiiiite sent ute bara, men sökte på Icamaxi och kontaktade några fler. Ska in på blomsteraffär och fråga också, helst det, för jag sökte ju till floristblabla.
Har engelska prov imorgon, jag gjorde provet själv 8D menmen, kommer gå skit ;) imorgon ska vi till badhuset också, så rakade benen så jag inte kommer dit som ett grottmonster.. :O hihi.
Känner mig även Happy för jag har hål i naveln.. Just à feeling. Men halåååå, gjorde ju så ont och nu känns det så värt det, bara den inte vandrar ur denjäveln!!
Hihi.
Saknar min älskling i också.
Hehe, just det... Kollade på Gina och bläddrade överallt och la allt jag skulle tänka mig köpa i kundvsgnen (gör alltid så, vet man ju hur mycket det kommer kosta ;) ) och det blev grymt Mycket kläder och grymt snygga! Men... Hehe, blev typ 2000 och det har jag ju inte precis på mig just nu o.O får väl sitta barnvakt och hjälpa till hemma och skaffa mig ett satans jobb.. Så har jag väl pengar snart! Ska jobba på som satan nu och jobba ihop pengar, tills nästa månad! Och då har jag redan bestämt att jag ska shoppa med Agnes! Hihi
Puss godnatt
Ge mig långt hår förresten


If....

If Cinderella's shoe fit perfectly...

TEENAGER POST

hahahhaha, agnes du är mitt lilla retard <3

Navelen

Idag är jag så himlans glader!
Lärde mig spela bas med bästaste Agnes och Elin! (båda två är bästaste,hihi)
Piercat naveln! Är så sjukt nöjd med hela mig så jag får lust att dansa!! Wii.

När jag Piercade navelen fick Agnes göra först, det gick som på smör för henne och hon blev så snygg. Sen var det min tur, tången krånglade.. Det gick assegt för henne att då igenom kanylen??? Och det gjorde förbannat ont. Haha... Som Tobbe sa precis innan "det gör nog ondare för dig Alice, eftersom du har ärr där"
Trodde inte ett skit på det, menmen!! Dumälskling hade rätt :( men nu när det är gjort är jag nöjd och hoppas inte att den vandrar ur.
Kom hem senare i och gjorde lite mat, spaghetti, för Rickard hade gjort köttfärssås men inte spaghetti . Hehe. Myste vid tven, gjorde eld i pannan och bara tog det lugnt. Älskar min lilla prins! Hihi.
Det enda som suger i mitt liv just nu är att engelska boken ska vara utläst, imorgon ska jag förbereda eget prov av glosorna ut boken, och tills fredag.. (tror jag) ska jag typ skrivit en bokrecension om boken. Fick välja och jag tänker skriva en recension, går fortast!
Aja, nu läsa sen sova! Gnatt;)


Vindkraftverk

Skolan hela dagen, varit astråkigt!
haft en no lektion.. och sen blev den en till dubbelno!
Skit trök. Men skrivit om vindkraftens historia = ännu tråkigare. hahah, så roligt.
Men beställt tid nu till navelpiercing!! Halv 6, på halv 4 bussen åker vi in och kanske äter. vet inte, hihi.
Hon på Genssy, piercing/tatuerings salongen, ringde mig.. hehe, berättade om att min piercingkula hade ramlat bort och det är varigt på nätterna osv, så hon ska kolla på piercingen och om jag vill ska hon fixa en ny kula åt mig ^^ hihi!
skönt!
men nu ska jag möta upp Elin och Agnes, eller om dom möter mig.. ;) så ska vi dra till replokalen och repa lite, eller kanske bara snacka och komma överrens om något ;)
hehehehehhe, heido
hahahahhaha, facebook äger på ett sätt. men annars inte , hahaha

Camp (no) Hope

Hejhalllå!
Ligger och halvdör i sängen lite sisådär på kvällskvisten, hehe.
Inte bara för att det är varmt och att jag är trött, utan också för att mamma sitter nere och tittar på 2012 filmen och jag måste ligga här helt ensam och läsa en tråkigt engelska bok. Känns som att det är 200 sidor kvar, men det är bara 150z WIHO
Hade i ricinolja i håret tidigare idag.. Och det var inte det lättaste att få ur håre, nehedu, fick schamponera håret 5 gånger om inte Mer, ha i balsam nån gång och hårinpackning... Känns som att det är lite kvar men hoppas att det inte är det, äckligt.
Shoppade som sagt i lördags också! Fick med mig ett par skor, ett linne, en BH, ett fat + ett ljus hem. Hehe, skorna kostade bara 25 kronor, fett väärt. Ljuset luktar choklad och det är yummi.
Hittade en grön Bh tillslut, lite galet nöjd och lite galet Happy.

Igår var jag, Agnes, Elin och Hanna på Något på Göransson arena. Hehe, Norlie och KKV uppträdde iaf, lite unhappy, bitchiga tjejer som puttades och dom som sjöng (hehe) var ju värsta divorna xD
Hahehehhehaha. Det som var roligast att se var AdamBror och hand band, så sköna. Tog banderollen (?) (den där som det står bandetsnamn på, en duk typ) och hade som mantel, låg ner på scen och sångaren la sig på Adam också, hoppade sjöng och höll på, haha. Men kul var det!
Imorgon ska jag och Agnes ringa till genssy och fråga efter tid till navelpiercing, oeeeeeeeeeeeeeeeeee, hoppas! Hehe!
Men nuså måste jag läsa och sova, GODKATT
Kom på nu att jag köpte en härlig klocka också, hehe
+ att idag var Nisse (Agnes katt) riktigt rädd för Lotta (Agnes häst)
Haha, nisses svans blev som en skunks svans. Hahahaha
Och mitt hår är tjock så Jag blir galen
Godkatt, igen


don't worry; be happy

Hej, dålig uppdatering, me know ;) men att blogga suger verkligen!! hahahahhaha
men idag skulle jag vara med Agnes.......... men hann bara äta bacon hos henne sen skulle jag till valbo med mamma. Hon ville kolla skor på stadium, för att dom firade 25år (nånting.. xD) och då var det rearearea!
Hon köpte skor till Calle, Clara, sig själv och till Johannes!
Jag fick en mysig pippi-tröja därifrån istället! Kollade efter adidar mjukisar, men fanns bara överdrivet stora och sen på barnavdelningen fanns det typ min storlek, men dom var så fula. haha.
Mamma följde med mig till GinaTricot också, köpte efterlängtade neon bhar, 2 linne/tröja och ett spets linne! Bharna fanns inte i min storlek typ.. haha, lät fel, men det fanns i gul och orange.. JAG SOM VILLE HA GRÖN. bajs. Måste göra bröstförstoring så jag kan köpa en grön då ;) ;) ;) ;) fett värt de xD
hahha. Sen försvann Johannes i valbo så vi letade efter honom aslänge, dumma unge tänkte jag bara xD
Haha. Men skolan idag var seeeeg, spanskan var skittråkig xD vet inte varför. Sen på Svenskan såg vi på pojken i randig pyjamas, den är så hemsk att se på. Men dumAxel skrattar åt det hemska i filmen, jävla dumhuve.
Ibland har jag lust att bara så den jäveln, asså..... bara så han håller käften någon gång. Bara han öppnar käften så säger han elaka saker, bestämmer över allt och alla. Han säger håll käften bara man säger "hej" typ, han lär ju ha nå allvarliga problem i huvve. Usch. jaja nog med det :)
Men sen efter lunch på rasten gick vi till ICA och köpte fika tilll NATURskiten med Nancy, säger skiten för jag vet inte vad jag annars ska säga. Det är faktiskt ganska kul, få vara ute och kolla och lära sig. Såg en örn också idag, vara med bästa agnes ute! Få umgås med Lisa, Matilda och killarna i klassen på "ett annat sätt". hAHA, låter fel? men dom kollar ju också i naturen, det gör ju inte klassen i klassrummet precis. Menmen, jag köpte festis, ballerina kakor och munkar. Gött vare ja
Nöjd med dagen som den blev, drömt lite när jag lyssnat på musik. Har underbartsköna kläder till sommaren, det enda som fattas NU!! är navelpiercingen, längtat som bara den att få ta den igen. Ett år sen jag tog min tidigare, åååååå, vill ha den tillbaka nuue. Men hoppas att få pengar av pappa nu i helgen eller till veckan, så ringer jag och beställer tid. Såååå jobbigt att vänta, förstår inte. haha.
Sen nu sitter jag bara hemma, ska tvätta ansiktet snart och lägga mig! Kanske läsa lite! :)

Matthew Morrison

Hejhallå!
Längesen jag bloggade, hehehehhehehhe. Allvarligt så är det skit tråkigt att blogga, har absolut ingenting att skriva om.
Men helgen har jag spenderat med min älskling. Slappat hela tiden, kollat film och allting. Bara tagit det lugnt och fått vila. Vi kollade på below, trassel och Nördprinsen. Älskar verkligen Disneyfilmer!! Kan inte sluta kolla på disneychannel heller.. åååååh. Below var lite småläskig, fast jag redan sett den en gång xD haha. men men. Nu har han åkt hem, för han skulle göra läxa.. men det behöver jag också göra! Fast jag behöver plugga lite spanska och tänka lite på SOn om fördjupningen. Menmen... vet inte riktigt hur jag ska göra! Vill skicka om attentatet mot hitler, men har bara en källa att läsa ifrån.. och om det duger? Jag vet inte riktigt.
Sitter och kollar runt en massa på internet, har hittat en avslutningsklänning jag bara ... MÅSTE ha... hehehe, så jävla underbart söt liten klänning. Och hittade nya låtar som jag kanske gillar xD Matthew Morrison, han känner jag igen måste jag säga.. och hans låt var ganska bra.. kommer inte ihåg vad den heter bara.
Jaja, nu måste jag plugga lite mer alltså. Får se vad som händer dåå ^^
Tjing!

Howrse

Hahaha, kollade runt en massa på howrse, och såg att någon hade liiiite många hästar va?
Det är 2159 flikar, och på varje flik/länk/whatever så är det 10 hästar.. haha, stackarn om hon tänker mata alla på en dag

Euphoria


Hejhallåå

Tjena!
Sitter i korridoren nu på ÖVERVÅNINGEN ISKOLAN.. aldrig gjort typ, hehehehhehehehhehe
Haft nationella, dne skriftliga skiten i No nu. Gick bättre än jag trodde, men kan inte bli mer än G xD Haha
snart ska vi planera labben också och det ska bli.... jättekul
hehe
har klackskor på mig också och ramlade nästan i trappan nyss , kan inte gå i trappor xD XD XD
Jaja, orkar inte skriva mer
måste gå till mitt fika för nu kommer 8orna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 Hejdå

Amazing


Dansa i Neon

Hejhallå alla glada! Hehe...
skola idag, och helgen har jag spenderat med agnes först!
Vi färgade håret rött, blev lite rött/orange... men ska färga riktigt rött sen någongång, hehe!
Sen åkte jag till therese på lördagen med familjen, vi åt mat och kollade på melodifestivalen! Röstade grymt mycket på Loreen.... hehe, hög räkning mamma får sen......................
Stannade kvar hos tessan och på söndagen åkte vi till valbo och åt på sibylla, nomnom!
HEHE.
Idag i skolan har jag varit tröööött men vi har beställt kakor nu, som vi ska sälja! OCh nåt mer, kommer inte ihåg vad bara.....
Och på onsdag har vi nationella i fysik, kommer gå ¨t helvete menmen ;)
jaja, ska plugga järnet!! nu, och sova lite senare.. eller vila, och se om mamma har lagt in spånet eller om det ligger i hennes bil... xD Haha!
Har dessutom hittat en massssa fina kläder som jag bara vill haaa, ska fråga pappsen om pengar .. hehe.
Heido

hahahahahhahahaha

Hhaahahha, skrattar bara hela tiden. hahahha, okej gumman, finaste gumman, ska vi ses i helgen gumman, okej gumman , gumman....
hahahha
drygaste personerna med varandra = så ska det väl vara
hahahhahahahhahah

Photos


Go for it, girl, go for it

Hejhallå i blåbärsskogen!
Sitter i skolan och nu, äntligen, är dubbel so:n slut! Färdig med frågorna så bara att plugga på tills nästa vecka!
Sen skriva nån fördjupning,  blir nog om Hitler eller Auschwitz.
Idag har det varit en skön dag, förutom matteprovet! Det gick åt helvete, menmen, så kan det gå!
Hade idrott, innebandy, asjobbigt. Haha.
Men fick reda på hur det gick på svenska nationella och mitt SO-prov.
Svenska nationella gick ju bättre än jag trodde!!! MVG på ett, VG på ett och G+ på ett = VG, WOHO, betyget sänktes inte pga det iallafall :D!! ;)

So-provet fick jag reda på i tisdags, men inte min MVG grej som jag hade svarat på (:@)
Och det gick ju hur bra som heeeeeeeeelst, FICK MVG PÅ DET JU :DDDDDDDDDDDDDDDDDD!
happy faace.
Sitter och kollar på överdrivet billiga piercingar och ska beställa hem några idag, yeeey! Snygga är dom och ska töja upp typ 1-2 millimeter i örat så jag ska skaffa överdrivet snygga töjningar B-)
Lägger upp bild på det jag vill ha och ska beställa xD Wiho!
Men nu måste jag sluta.......... skriva.... hehe xD
:D

Thank Mami

Måste vara säga tack till min fina lilla mamma som ska skjutsa mig till skolan... Idag igen :D

Slipper gå upp så tidigt för att hinna med bussen :D

Heido :D


WHEN I HELD YA

Sitter hos Gustaf nuuu.. och vi har ätit lassemat, så himla gotT
Och radion har varit på heeeela tiden. AGNES ÄR MED OCKSÅ, SÅKLAART.
finskradiooo, hey hallo.
hehe, har llekt med lolcamen, INTE LEKT PÅ DET SÄTTET?
Mne knäppt fina bilder på mig, :D
nu orkar jag inte skriva mer???????????????????????
bara att jag stör på mig cooola tjejer som är så coola och kan inte använda skiljetecken eller skriver "okej ." ETT MELLANSLAG INNAN MAN SKRIVER PUNKT ELLER FRÅGETECKEN. lär er något, det är bara bara barar jobbigt att läsa. hejdå

Lassemat!

hejhallå!
Gick ej i skolan idag, hade så enormt ont i huvudet.. Kunde knappt somna om för huvudvärken.
Har fortfarande ont i huvudet! xD
Men har gjort färdigt SO frågorna iallafall, känner mig duktig!
Ganska mycket att lära sig ändå tills nästa vecka bara.... sen blir det fördjupning! YES.
haha
men jagär såååååååååå hungrig och vi har bara ..bajs.. hemma, så jag tänker vara busig och åka fram nu med 3 bussen och köpa LASSEMAT. omnomnom vad gott, hate me.. men hungern kan inte sätta stopp för mig. whoho
haha
ska gå och klä på mig nu så att jag hinner!
Pusshej

VOvvar!

haha, hur söt

Hot stuff

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? Har abonnemang :3
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Jaaa ;)
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Ingen är hemma.... Så tjockis och Manfred
4. Hur lång är du? 1.63, eller något
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Mission: Halva the mist
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Jaha , krya på dig buse !
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms, så jobbigt att prata 8)
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? idag
10. Icke godkänt i något ämne? Inte just nu... Men får se efter nationella ;)
11. Mvg i något? Ja (y)
12. När vaknade du idag? 10;43
13. Vilken är din favoritplats? Hemma eller hos Pappi <3
14. Vilken plats föredrar du minst? Sandviken :PpPp
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Torsby, vill iaf
16. Hur stor är din säng? 160x200, hehehehihuhi
17. Vad sover du i? Olika typ varje dag
18. Hur många kuddar har du i sängen? 7, just nu
19. Var har du bott/bor? Stockholm, Torsby och här... Vad jag vet??? Nån mer stans i Värmland too
(inte exakt i Stockholm... Kommer inte på vad det heter xD)
20. Tycker du om kinamat? Vet inte
21. Tycker du om kaffe? Nej
22. Vad dricker du helst till frukost? Juice
23. Kan du spela poker? Nej xD
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Nope
25. Vill du ha barn? Det är något ja måste överväga
26. Kan du några andra språk än svenska? Jo
27. Har du någonsin åkt ambulans? nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet ofc
29. Vad spenderar du helst pengar på? Mat, kläder
30. Äger du dyrbara smycken? Bryr mig inte, kanske
31. Kan du rulla med tungan? Nope
32. Vem är den roligaste människan du känner? Clara.. Gahaha
33. Vad har du för ringsignal? iPhone signalen
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Mamma har väl nånstans
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min fina filt från mormor<3
36. Vilken var den senaste boken du läste? Håller på och läser nån skitbok på engelskan och pojken i randig pyjamas
37. Dansar du i bilen? Nej
38. När var du i kyrkan senast? Somras någon gång
39. Piercing? Örorna, näsan och läppen.. Funderar på att försöka med naveln igen :D!!
40. Har du någon tatuering? No
41. Har du provat droger? NEJ
42 Röka eller snusa? Inget utav det, tyvärr
43. Har du pojkvän/flickvän? Yessir
44. Vad är ditt mobil nummer ? 0738382849
45. Vad ska du göra ikväll? sova
46. Har du några syskon? ja


Labret

HejHallå!!
Gillar när folk inte tål liiite kritik och ska bli en jävla surunge ;) woopwoop
skola hela dagen, trött som fan. Blir nog att va med Tobi senare! :)
mamma har beställt piercing till mig!! :D Diamanthjärta!
Ett lila och hon tyckte jag skulle ha en vit, så hon beställde 2 xD
Ska fråga om hon kan beställa lite mer, hittade billiga labret piercingar och nässmycken!
9 kr styck för labret (som ja ville ha) och 4 kronor för nässmycken!
Häärligt, ska fråga bara! ;)
Men det blir nog inge Auschwitz för mig. Ska hitta på något annat, och roligare att åka med familjen istället... mamsen.
Fråga papsen om han vill ge mig pengar också, hihi, fick världens känsla att shoppa bara. Men ska kolla vad så jag vet hur mycket jag ska be om :3 hihihi
Nu ska vi ha no! Fysik skit... Aja, hejdå
image description

NISSE


Inga lov på 3 år, hejhejhejjjj

fd
Ser lovande ut att börja på polhem, syns knappt något. Men typ inget höstlov, sportlov eller påsklov.. och man får inte läsa språk. HEIDo

HOWRSE KUNG

fhgj
ÄR MAN KUNG ELLER, värsta förmögen. TÄnk om man kunde få de där i verkligheten! ;) Då skulle jag bjuda mamma på en resa (L)
hihi, och åka till Auschwitz.. vet inte om de blir nå :( MENMEN, om örjan eller mats vill så åker vi nog, och om man har pengar aso :''DD
hahahhahahhahahhahahhahahhahahah

Redhead

Hej!
Haft ett bra lov med nära och kära. Nu är det sista kvällen på lovet och jag ska duscha och sen bara sova så jag orkar gå upp imorgon!
Va hos mormor häromdagen, och då när mamma klippte sig så färgade jag ögonbrynen... hon tog fel färg så dom blev SVARTA! underbart, eller? nä.
vi köpte meloon som vi skulle äta efter maten och hårfärg!
efter maten färgade jag mitt hår, rött 8) men när det här färgen går ur ska jag bleka håret och färga rött igen så jag får en riktigt RÖÖÖD färg!
Hehe, åkte hem och halvvägs hem kom vi på att vi hade glömt melonen (y)

inte gjort så mycket mer, eldade backen hemma, på åkern, medan örjan kollade på skidor eller vad det nu var :o det var underbart att vara ute med solen och stå och göra något bra för en gångs skull!

nu ska jag dra, tjingeling!
hörshej ;)
(BILDERNA FUNKAR INTE ATT LADDA UPP, FRÅGA BLOGG VARFÖR, HEJDÅ!)

Whale wars


I'm a Kitty cat

Om jag fick välja att leva som något annat i ett annat liv, skulle jag vilja vara en katt eller en leopard. Skulle inte tacka nej till att vara ett lejon heller, älskar dom och lejon kungen.

Tråkar lite i soffan hos mormor just nu, elefanter på tvn också. Hehehe

Orka skriva mer, hejdå


Ge mig arsenik

Kul att förra inlägget kom upp halv 1 inatt... Lite sent va? Skrev det vid 6 tiden eller något iallafall. Så att ni vet!!

Idag blir det hemfärd från mormor och morfar :(

Ska gå och äta frukooost nuu!
Hejdå


I wanna shut down the club, with you

Hejhej.
Lov nu! Min älskade syster är här också, kan inte bli bättre!
Var på kryssning tisdag - onsdag. Jag, Christina, Calle, Clara, mamma, Tobbe, Anna, Therese, josse, Rasmus, Tina, Johannes, sebban, Martin, Lotta, Pernilla, Engla och en till tjej! Hela släkten var med + några fler! Det var vi + 300 gamlingar till. Skitkul! ;) även om det var en massa gamlingar och att discot hade 18 årsgräns - så hade jag skitkul! Aldrig varit gladare i år tror jag. Eftersom vi inte kunde sova eller gå in på discot lekte vi hela natten. Kurragömma och vi hittade en kul kille som var med, Fredrik! Det var kul så länge det varade.
Kom hem och massa skit hände, kanske därför jag inte skrev direkt.
Men nu är Calle, mamma, Christina och jag Påväg till efterlängtade mormor. Köpt blommor till henne, för hon fyllde ju år i julas i vi har inte åkt ner nånting på jättelänge!
Nu orkar ja inte skriva mer, ska vila lite. Hej så länge


Jag saknar det som inte finns

Svalkar vinden, värmer solen, ser du något bakom molnen, känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mer än mina tankar.