Byte

Byter blogg, tillbaka till devote.
Får se hur länge det håller sig! ;) men aja!

NY
Kbrye.devote.se


Written in the stars

Hej!
Precis kommit hem från Tina! Fick gå hem med Johannes innan han somnade och stannade kvar! Kollade på Dr.Dolittle och åt chips!
Måsen var med och gjorde sällskap, min älskling var också med.
Pratat en massa med mitt hjärta idag, fått ut allt som tränger sig i mitt huvud. Nu känns allt bra med han, att han förstår! Finally ;) haha!
Men idag stannade jag hemma från skolan igen, ville gå osv för det var nationella.. Men vaknade med huvudvärk och så och var ju magsjuk igår.. Vågar inte riktigt chansa!
Menmenmenmen, låg i soffan från klockan 8 till 4 ungefär, hann se på marmaduke & shrek (den sista) innan jag slocknade och vaknade av att det var Sonnys chans på tv -.-
När jag vaknade var jag så sugen på chips så bestämde mig för att åka till Årsunda med nästa buss och köpa lite.. Hehe ;) mötte älskling där också.

Fick min "lön" idag också, eftersom jag varit så duktig och varit barnvakt åt Johannes! Känns bra! ;)

Haha, men aja.. Ganska tråkig inlägg men är trött och kan inte tvätta ansiktet för någon är och duschar nu, såhär på kvällskvisten bara.. Kul ;)


.

.


?

Vad har hänt med widerstedts blogg?...
Inga inlägg. Hoppas ingen förstört för henne! Stackarn, den enda roliga bloggen och någon som inte är brösttokig ;) haha.. Men ändå
Hoppas den inte är förstörd, så det bara är min mobil som dampar


It's like wishing for rain as I stand in the desert

.


WANTING DESPERATELY TO DROWN

You're the ocean deep
I'm in up to my knees
Wanting desperately to drown

You're the one bright part
Of my languid heart
You're the love
I cannot live without


SUPERPOPULÄRMAN

Hejhallå!
Varit hemma idag och sovit ungefär hela dagen. Skulle varit med Therese igår men fick tyvärr be henne åka hem för jag mådde illa! Tråkigt, menmen.
Hade mått illa ungefär hela dagen igår, efter skolmaten. Men det blev värre när jag kom hem. Måste vara äckelköttbullarna i skolan!
Så jag är magsjuk nu och kan inte precis säga att jag vill det? Så om någon speciell person vill klaga på att jag skolkar nu, så kan jag gärna komma till skolan och se om det blir så roligt att bli smittad ;)
Funderar på att göra lite läxa om jag orkar! hehe, annars blir det att damma av tven och kolla på film.. spirit kanske? eller neverbackdown ;)
Hittade gamla bilder nu när jag tittade igenom datorn!!!!!!!!
långt hår jag hade......

It's a new world.

Lyssnade på nån reagge (stavning???) låt och tänkte att det kommer fortsätta osv, OSÅ BÖRJADE SPIRIT LÅTEN. omg, måste titta på spirit ikväll

Run this town tonight

POSITIVT
Spanska nationella avklarat (Läs)
Färdig med bildanalysen
NEGATIVT
Svenska snart.. läsa :/
Jag är hungrig, och inte på banan som jag tog med mig!! Fattar inte varför jag tog med mig en banan?
osv..
Trodde jag hade sagt en viktig sak till Agnes idag, för den var ju sååå viktig och rolig och skit bra! Men haha, hade drömt det.. Har inte sagt, eller skrivit det! Jag som trodde jag hade sagt det :(
 You always want everything to be clever. Now shall we finish the game?

Kick Buttowski

Tjalol! Kom precis hem efter en "heldag" med Agnes i Valbo! Elle kom hem för en timme sen. Agnes köpte Begravningskläder!
Vi åt på donken (hehe..) och sen efter den fina solen började regnet! Wi! Tänkte att om vi sprang skulle det vara bättre, mindre blöt! Men nä.. Sprang och skvätte ner varandra så mina skor blev nästan svarta och min jacks mörklila :( såg galet ut! För baksidan av skorna och jackan var torr! Hehe.
Sen har vi köpt marsvinsmat, 40 kronor för typ 1,5 kg.. Billigt.
Sen fick jag äntligen tag på en liten marsvinsjej!
Konstigt nog var hon bara 5 veckor?.. Väldigt liten!! Men väldigt söt och var den som var mest "fram" i sffären! Blev en korthårig liten.. Jag som alltid haft långhåriga, förutom ett som dog inom kort tid ( c-vitaminsbrist, tjockis tog förmodligen alla grönsaker av han)

Agnes kom på ett namn också! Deedee! Från dexterslaboratorium! Barnprogram..
Valde själv att hon ska stavas Deedee, mycket fränare :)
Haha, godnatt!

Bild på tjockis ich manfred tillsammans och Deedee är den svarta :)


THE SEALVENGERS

Beware of the sealvengers!

GANDALF

Are you f*cking serious?

tjalol

Funny Flirting Ecard: I love you like a pig loves not being bacon.

You Will lead us to the black gate

Hejhallå!
Ligger i sängen och försöker titta på sagan om de två tornen. Försökt titta till slutet minst 5 gånger nu, men alltid lyckats somna precis i slutet! Hehe, var dessutom några år sedan jag såg filmen också..

Menmenmenmen, i lördags var jag in med mamma, Calle, Isak och Clara in till Gävle och skulle välkomna och fira Brynäs! Ganska mycket folk där osv.. :)
Tobbe, Agnes och Gustaf kom till Gävle sen och mötte upp mig. Vi åt på american pizza place och va på bio sen. American pie: the reunion! Var absolut inte så bra som jag förväntat mig och som reklamen peppat upp mig! Hehe. Men ändå, roligt ändå :)
Sen tog vi bussen hem och det var den snälla busschauffören! Fick åka gratis :f men tyvärr så var det väldigt många ungdomar på bussen och pratade som bratz och sjöng "oa silvferberg säg oa silvferberg" irriterande.. Ja ;)
Haha.
Och idag har jag ich tobe storhandlat i någon timme, sen satt vi framför tven och spelade DOnkey kong! Klarade ut spelet!! Wiho.

Har även kollat ut några marsvin på internet som jag blev ganska kär i på kort tid. Ska bara se vad mamma säger... Hehe! Hon är inte så intresserad. Men om jag lovar att köpa maten själv så kanske det går ;) och lovar att ta hand om dom SÅKLaRT.

Imorgon = skola
Jag = trött
Haha, godnatt!


Svenska lantchips

Hejhallå!
Usch vad sent det blev helt plöstligt.. :-)
Har iallafall hunnit klart med Hitler powerpointen. awesome! Ska bara skriva ut papperet med det som jag ska redovisa, sen blir det att plugga lite sen blir det finito!
Just nu sitter jag här och trökar, det går så seegt!
Var fram nyss typ och köpte chips och cola så nu är det bara att slappa! Filmerna är färdiga också!
Hoppas Agnes har det så kul framme nu! hihi. saknar henne.
Men nu måste jag dra!
image description

Looking back band

Idag skulle Adolf Hitler fyllt 123 år!

20 april, 2012!

Hej hallå!
Idag har det varit skola, precis som vanligt.
Inte gjort så värst mycket, hade spanska nationella imorse också. Kom 10 minuter försent bara, blä. Och det gick åt helvete... kan inte spanska alls ju xD haha!
Blev även färdig med min skjorta på slöjden idag. Fick även reda på att jag inte kan få MVG, fast hon sa att om jag gör en skjorta så får jag det. menmen, hade visst tagit "för mycket" hjälp! Men hur lätt är det när hon har 20 år gamla beskrivningar som man inte kan fatta så bra då? hon kan väl översätta dom till svenska iallafall, usch säger ja!
Agnes ska på distkrig 1 idag framme och jag ska sitta hemma och tröka! Hade nog följt med med har sovit asdåligt och det är inte min musiksmak direkt och har ingen lust att slösa pengar på något jag inte ens gillar :(
men istället ska jag köra på ansiktmask och hårinpackning! Fräscht! Hehe!
Ska även göra klart sogrejen, eftersom vi ska redovisa på tisdag.. tror jag hon sa? Så passar på nu när jag har chansen, wiho!
Har även laddat ner några filmer, lejonkungen 2! Inte sett den, hehe, inte på ett bra tag iallafall!
Ska leta efter någon mer film också, sen ska jag fråga mamma om vi kan åka fram och köpa chips och cola! Slappfredag. Sa nej till tobias också för jag är så trött, och då blir jag så hemskt grinig! haha. Men ska träffa han imorgon KANSKE, och följa med mig och agnes på bio! Om han vågar, hehe.
Kanske ska se på dom filmerna jag redan har på "lagret"..?

This is how i show My love


Har varit på möte på UM med mamsen och fått p-piller. Köpte hårfärg också, verkar som att mamma håller med om att jag ska bli blond :D ho betalade färgen, sen åkte vi till Ica maxi och köpte mer ifall det inte skulle räcka.. Haha.. Fick en plånka med hem också, love min mamma!
Agnes has färgat mitt hår, sitter med andra avfärgningen nu! Om det blir pissgult färgar jag igen och är vaken aslänge, alltså att jag färgar med den pärlblonda som tar bort det mesta gula och orangea! (Y) menmenmenmen, skit svårt med att ha 3 cm från hårbotten! Blev såklart fläckigt och ojämnt först, blev en Ginger! Ginger has no souls!

Beställde pizza tidigare idag också och kollat hockey lite. Den slappat och druckit saft!
Stackars min lilla Agnes som var tvungen att cykla hem nu i kalla och mörka :( usch!
"hittade" en låt idag i också, Agnes har spelat den tidigare för mig men lyssnade inte lika nog då, hehe. Men SAIL heter den, Fyfan, awesome låt!

Aja, nu ska jag vänta på att reklamen försvinner så hockeyn kan börja igen, sen ska jag lägga i färgen i hårbotten! ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3265296/images/2012/pic_199155340.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3265296/images/2012/pic_199155340.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3265296/images/2012/pic_199156483.jpg" class="image">


Hallå i stugan

Firat Örjan all day!
Ätit tårta ich bara feta grejer, Fyfan va gott!
Imorgon blir de möte klockan 4 i Sandviken! Men före det blir det skola! Nationella i engelska osv, skitkul ;) ska lämna in min SO fördjupning om Hitler också, hoppas Marianne gillar det aso!
Idag har jag även varit barnvakt, aströk. Hehe, men frågade Johannes om vi kunde se på det regnar köttbullar, men han sa "jag vet inte vart den är", och inte ville han leta lite heller, jag vågade inte rota runt lixom!! Men letade tillslut ändå ich den var inte borta iallafall, låg under tvn på dvd, Tjena.
Filmen var skit bra iallafall!
Fick skjuts hem av måsen också, det var så mörkt ute och precis när jag kom ut ich stängde dörrn så gick det ett larm.. Hehe, sprang in till Tina och frågade om han kunde skjutsa mig, hehe!
Orkar inte skriva mer. XD godnatt ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3265296/images/2012/pic_199050463.jpg" class="image">


YOU SHALL NOT PASS

Jag har insett att min senaste kyss…vad mysig (à)
Jag lyssnar på... Musiken till filmen
Stockholms bästa stadsdel är… Ehm, där mormor bor! Hehe, berga
Jag pratar… svenska, ibland vet jag inte ens vad jag säger
Jag älskar/tycker om… Tobias och Agnes
Min bästa vän(ner) är… underbara!
Min första riktiga kyss… förut
Jag avskyr när folk frågar… varför? Eller, hur? Eller bara frågar utan det är något vettigt i det hela
Kärlek är… underbart när man har ett fungerande förhållande :D
Någonstans, tänker någon… undra hur Kissie ser ut när hon vaknar på morgonen
Jag kommer alltid att vara… Alice. Kanske inte ser ut och är som den där perfekta på Facebook som får 10000 gillningar, men är ändå perfekt på mitt sätt
Jag är hemligt förälskad i… Min katt
Sist jag grät var… inte sp länge sen, men kommer inte ihåg ändå
Min mobiltelefon är… iPhone 4s
När jag vaknar på morgonen… försöker jag sova längre
Innan jag går och lägger mig… gör jag massa onödigt skit, typ Facebook eller målar naglarna
Just nu tänker jag på… tjockis ich manfred
Bebisar är… en fettboll som skriker och bajsar
Homosexuella är… det inget fel på
Blondinbella är… hon är väl blondinbella
Ikväll ska ja.. Sova
I morgon kommer jag… Fira örjis som fyller ett halv sekel
Jag vill verkligen… äts grillat kött, underbart


Sagan om De två tornen rullar!

Ligger i sängen och kikar sagan om ringen, tjingtjing!!
Har kollat på hockey, Skellefteå - Brynäs, med älskling och Örjan. Brynäs förlora, men det kunde man se på Facebook ändå.. Haha.
Idag har jag även kommit på att jag ska köpa avfärgning i håret sen slinga till blont till skolavslutningen, fräscht! ;)
Ska fråga mamma om hon kan beställa slingtid hos frisör nästa månad (à) hehe. Vågar inte göra själv iallafall.
Men aja! Var ju ich shoppade förra veckan, glömde lägga upp vad!
Men lägger upp nue, om det funkar osv.

2 bhar från h&m - 99;- och 149;-
En rosa/aprikos färgad blus, hm - 149;-
2 tights från GinaTricot, brun och svart - 99;-/st
2 necessärer (?) från hm - 10;- st ;)
Armband, glitter - 39;-
2 halsband, glitter (REA SOM FASIKEN) - 50;-
Hårsnoddar
Och på lovet Fick jag en spetströja sv mamsen från Gina också, hihi
Glad girl
(blev en bild när jag har blusen på mig och ett av halsbanden)


I want to koll everybody in the world


Hejhallå! Sitter i tv rummet nu med Rasmus och ska hyra film, wiho!
Vi har ätit en massa kebabchips och Sourcream! Spelat DK!! Donkey Kong till Wii, Askul jö!
Sen valde Rasmus film och det blev Harry Potter och de vises sten o.O
Hehe!
Idag har jag varit med Agnes pagnes i Valbo, skulle bara titta men handlade iallafall, hihi
Lägger upp bild på allt imorgon, men det blev mycket i pengaväg! :( hihi, men behöver inte handla på ett tag och jag är nöjd ;) köpte inget onödigt ;);) Hahaha, älskar min Agnes <3
Ska göra samma som hon gjorde nyss, HEHE ;)

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160 cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag har många ärr.
[ Kritvit] Jag blir lätt brun.
[x, RÖTT] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/ar.
[/ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ nej men vill ha :(] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. (sommar fräknar)
FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[] Jag har rymt hemifrån.
] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[/] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.
SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[/] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[Hahaha aldrig ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ja en pennjävel, om det räknas med att jag fick låna en men aldrig gav tillbaka den] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.
SKAMLIGHETER
[] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[xx xxx] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[xx] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[jag vet inte] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.
RESANDE
[om det är 30 mil, jaa xD ] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Spanien.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ x] Jag har sett en fallande stjärna.(PÅ riktigt!! Agnes gick bredvid men kollade inte)
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x, om ICA räknas? Årsunda och färnebo!!] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x, hihihi] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[nej ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x, SKOLTAKEY] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.
FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[inte vet jag ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.
SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ TOBBE GE MIG EN KYSS I REGNET] Jag har blivit kysst i regnet.
[ ] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.
ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i att jag har ett prov.
DÅLIGA TIDER
[ ] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon död.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rapp CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger en/fler- dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.
RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x, :D!!] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[xxxx] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta”
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[BLÄ ] Jag älskar mörk choklad.
[x ] Jag biter på mina naglar.
[x ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.

Kul va? ;) Rasmus sitter förresten i min tröja? Varför. Snyggt.
Och.. Igår kom Agnes och jag på att vi ätit 7 paket bacon sen i förrgår till igår, fy fasiken vad gott. 2 påsar pomfritt också sen lite nudlar, älskar att va med Agnes, äter hela tiden ;)

I förrgår var jag och Agnes barnvakt också! Till lilla Johannes, såg på FLUBBER, asdålig.. Men vad gör man inte när man är barnvakt? ;)
Haha. Sen när Tina kom hem (moster) så började vi prata om spöken, och att det spökar hemma hos Börje (Tinas gamla man, aja) och vad som hänt när hon varit ensam och allt, sen att saker hänt hemma hos mig?? :O satt och prata ett tag och sen satt vi bara, vi vågade inte gå hem så vi sov över i soffan. Hehe, men så dum som vi var så såg vi på skräckfilm, BÅRHUSET, asläskigt. Då satt vi halvdöda och vågadeinte röra oss! Fyfan. Rekommenderar filmen ändå ^^ ;)
Haha, men efter den fick vi panik typ vid eftertexterna, det var asläskig oc stressande musik, oh Fyfan.
Sen slog vi på en annan film, Cornelis Wreeswijk filmen!
Haha, men sen på natten hörde vi typ två "duns" från Tinas rum. Fattade inte vad det var vid första dunset, sen kom ett till. Tänkte att set var katten ju, för Ossi är ju stor och om han hoppar ner från sängen kan det låta högt. Men TVÅ duns?! Aa, ville inte skrämma upp mig så tänkte att det kanske var Johannes?! Han kanske gick i sömnen. Men kul det då??? Vågade inte titta åt vänster, för tänk om Johannes stod där? I dörröppningen, gåendes i SÖMNEN? Det var iallafall en helvetes natt, somnade vid 4 halv 5 och sen dagen efter väckte Johannes oss 8, han sa ashögt till Tina att dom ska hoppa på oss och bilda hög så vi skulle vakna?... Hahahahahahahahahaha, Vafan. Men aja, nu måste i välja film sen dör jag, trött fortfarande xD
Hahaha


<3

Skit i mig på bilden. Ser ju ut som nå peddo.
Vill bara säga att jag älskar Alice och att hon betyder så otroligt mycket för mig. Vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är bäst på jorden. <3

bja

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160 cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag har många ärr.
[/] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/ar.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x -.-] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[Om töjs räknas.] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[] Jag har rymt hemifrån.
] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[? Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[om det är 30 mil, jaa xD ] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Spanien.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x ] Jag har krockat en bil.
[x ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x ] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i att jag har ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon död.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rapp CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger en/fler- dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta”
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[/ ] Jag älskar mörk choklad.
[x ] Jag biter på mina naglar.
[x ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


// agnes

Killerwhales

Tjena!
Sjuk idag, inte kul måste jag säga. Får Ju lov idag!? Vill inte va sjuk på lovet :(
Hade iallafall ont i halsen och huvudet imorse, och försökte sova. Men såklart skulle Nicke, (dom ska tapetsera hallen hos oss, blabla), slipa golvet med en jävla slipmaskin! Det lät förjävligt och dom satt skitlänge och höll på. Stängde inte min dörr heller och satt precis utanför -.-
Mamma kom upp och väckte mig sen och frågade massa, beställt tid för p-piller -.- och vi måste gå på möte, gillar inte möten -.-'
Jaja, sitter och tjurar över en viss jävla person som gnäller över allt och sen gör h*n allt för att det ska bli värre. Skyll dig själv förfan, sjuka jävel. Usch.
Kollar även på "killer whales", späckhuggare. Dom tillhör delfinerna, inte valarna ;););) och en dödade precis ett sjölejon. -.-
Ska åka till Agnes sen, för hon skulle ta med mina böcker hem, hehehehe. Sen får jag väl göra klart so:n eller något. Har inte så Mycket kvar faktiskt!! :D
Aja, hejdå


Dum i huvudet

Hahahah! Skrattar lite, fast inte högt. Vissa är verkligen dumma i huvudet :) hahahaha, om du ens har kompisar så måste du fan ha mutat dom till det. Idiot


RICINOLJA

hejhallå!
Sitter med ricinolja i håret nu! Har haft lite på ögonfransarna och ögonbrynen, haha, värt att testa iallafall??
Ont i huvudet.. dafuq. ahha, men nu måste jag gå och tvätta ur äcklet ur håret och resten, ;)
heido

Destroy Jeans

Hej hallå. Helgen har spenderats med min fina kille! I fredags satt jag vid ICA en timme och sålde lite kolor, sen åkte jag till valbo med Tobbe och bytte ett par byxor, konstiga storlekar. Aja, skulle vara barnvakt då också, men antagligen så blev det inget?? Kunde inte få kontakt med mig heller för min mobil dog -.-
på lördagen åkte vi och badade på badhuset. Har nog aldrig skrattat så mycket som så, hade kul med min tobi :) hihi! Köpte chips och dricka, sen fik vi skjuts till Tovias senare. Yey.
Vaknade idag, var halvdöd typ. Trött xD kollade på teen mom 2 till klockan halv 4-4 typ, sen åkte jag hem och hjälpte till med hallen! Drog ur så mycket spikar så jag förstår inte. Förr i tiden slösade dom inte på spikar iallafall när dom la golv!! ;)
Sprang 30 minuter också. Och ni väntar jag på mat. Dör lite xD
Haha, konstigt väder har vi haft också. Var asfint och soligt, sen bara.. Heido.. Haglade som bara tusan, blåste och sen snöade det. Sen slutade det o.O
Wierd. Aja, blog ya later. Heido:)